fbpx

Hoe je als ondernemer zonder technische kennis een online cursus aanbiedt op je eigen platform

Zonder tijdverlies, technische zorgen en ONVOORZIENE kosten

Ik leg het je in 4 stappen uit in mijn DEMO presentatie

Aanmelden DEMO presentatie

ONNE KIERKELS

Kartrekker voor ondernemers die willen groeien | Website ontwerp | Online leeromgeving ontwerp | Online Cursus ontwerp

Met veel kennis, vaardigheden en ervaring help ik gedreven ondernemers zoals jij om hun onderneming online te laten groeien. Ik help je om online cursussen aan te bieden, je expertise beter zichtbaar te maken voor de wereld en hiermee omzet te genereren en tijd vrij te maken. 

Al heel lang ben ik bezig om mijn levensdoel uit te voeren: om super veel mensen te helpen om ‘te leren wat ze moeten leren’ zodat ze goede stappen zetten in het leven. Deze drive kent een lange aanloop. Mijn ouders hebben altijd gezorgd voor anderen. Er was geen ruimte, tijd en geld om aan (persoonlijke) ontwikkeling te besteden. Ze moesten hard werken, voor het gezin zorgen en daarnaast wilde ze anderen in het licht zetten. Tegen mij zeiden mijn ouders altijd: “Bedenk goed wat jij wil doen”, oftewel: Grijp de kansen die wij nooit hebben gehad.

Mijn ouders kunnen nu zien wat ik met mijn bedrijven doe voor anderen. Ik heb ze al vaak teruggegeven dat ik dit kan doen dankzij hen. Zij hebben mij geleerd voor anderen te zorgen, zonder hun verantwoordelijkheid over te nemen. Na zes jaar in loondienst in de hulpverlening te hebben gewerkt ben ik in 2012 begonnen met VideoCursusOnline (VCO). Ik werk altijd met mensen, voor mensen. Maar nu op een heel andere manier. Het is mijn drive om anderen te helpen hun expertise te delen. Wie wil jij helpen met jouw expertise? Los van alle rompslomp, technische uitdagingen en vaardigheden die daarvoor nodig zijn?

Tijdens en na de DEMO presentatie:

I

Ontdek je waarom je je offline onderneming ook alweer online wilt brengen 

Het is belangrijk om te weten waarom je gemotiveerd bent om online te gaan ondernemen met online cursussen. We gaan in deze stap jouw motivatie uitdiepen.

I

Ontdek je hoe je online onderneming past bij jouw offline onderneming

Je hebt nu waarschijnlijk al een offline onderneming en wilt een online onderneming. Maar wat is je doel? Een super belangrijke vraag die we samen gaan beantwoorden.

I

Ontdek je wat er nodig is om een online onderneming te starten

We gaan in deze stap inhoudelijk aan de slag zodat je aan het eind van deze presentatie echt stappen hebt gezet, meer overzicht hebt en een roadmap om je online cursus te maken.

I

Ontdek je dat er een super snelle oplossing is voor jouw probleem

In deze stap geven we je de oplossing der oplossingen. We durven te stellen dat er een last van je schouders zal afvallen en dat niets je nog hoeft te weerhouden om je doelen te bereiken.

Aanmelden DEMO presentatie