fbpx

Beste ondernemer! Wij bieden je de kans om zonder technische kennis een online cursus aan te bieden op je eigen platform

Zonder tijdverlies, technische zorgen en ONVOORZIENE kosten

In twee video’s zie je:

  • De voorkant van het platform
  • De achterkant van het platform
  • Wat kan je met dit platform?
Aanmelden twee korte video presentaties

ONNE KIERKELS

Kartrekker voor ondernemers die willen groeien | Website ontwerp | Online leeromgeving ontwerp | Online Cursus ontwerp

Met veel kennis, vaardigheden en ervaring help ik gedreven ondernemers zoals jij om hun onderneming online te laten groeien. Ik help je om online cursussen aan te bieden, je expertise beter zichtbaar te maken voor de wereld en hiermee omzet te genereren en tijd vrij te maken. 

Al heel lang ben ik bezig om mijn levensdoel uit te voeren: om super veel mensen te helpen om ‘te leren wat ze moeten leren’ zodat ze goede stappen zetten in het leven. Deze drive kent een lange aanloop. Mijn ouders hebben altijd gezorgd voor anderen. Er was geen ruimte, tijd en geld om aan (persoonlijke) ontwikkeling te besteden. Ze moesten hard werken, voor het gezin zorgen en daarnaast wilde ze anderen in het licht zetten. Tegen mij zeiden mijn ouders altijd: “Bedenk goed wat jij wil doen”, oftewel: Grijp de kansen die wij nooit hebben gehad.

Mijn ouders kunnen nu zien wat ik met mijn bedrijven doe voor anderen. Ik heb ze al vaak teruggegeven dat ik dit kan doen dankzij hen. Zij hebben mij geleerd voor anderen te zorgen, zonder hun verantwoordelijkheid over te nemen. Na zes jaar in loondienst in de hulpverlening te hebben gewerkt ben ik in 2012 begonnen met VideoCursusOnline (VCO). Ik werk altijd met mensen, voor mensen. Maar nu op een heel andere manier. Het is mijn drive om anderen te helpen hun expertise te delen. Wie wil jij helpen met jouw expertise? Los van alle rompslomp, technische uitdagingen en vaardigheden die daarvoor nodig zijn?

Tijdens en na het bekijken van deze 2 korte video's:

I

Ontdek je hoe het platform is ingedeeld

Het is belangrijk om te weten hoe jouw platform is opgebouwd. Je ziet hoe effectief en eenvoudig de indeling is, afgestemd op een ideale gebruikerservaring voor jouw en je klanten. 

I

Ontdek je hoe je jouw platform kan aanpassen aan jouw looks

Je hebt nu waarschijnlijk al een offline onderneming en wilt een online onderneming. En deze twee kunnen precies op elkaar afgestemd worden. Je kunt bijna alles aanpassen naar je eigen wensen. Geen een platform is hetzelfde. 

I

Ontdek je hoe overzichtelijk, effectief en toch eenvoudig jouw platform is

We gaan zien dat de achterkant van het platform zeer overzichtelijk is. Op een visuele manier pas jij de inhoud van je platform aan afgestemd op jouw wensen. 

I

Je gaat ontdekken dat er een super snelle oplossing is voor jouw probleem

Dit platform biedt veel meer dan andere platformen waar je enkel online cursussen op kunt aanbieden. Je zult hier een perfecte integratie vinden van jouw offline onderneming met jouw online onderneming. Laat mensen kennismaken met jouw werkwijze door je online cursus aan te bieden en spreek deze klanten vervolgens persoonlijk nadat ze live tickets hebben gekocht voor je live events. Met deze totaaloplossing zal er een last van je schouders afvallen en gaat niets je nog weerhouden om je doelen te bereiken.

Aanmelden twee korte video presentaties