fbpx

Verkoop je online cursus, events en geef toegang tot je online community platform

  • Je wilt dat de techniek van je website wordt geregeld
  • Je wilt online programma’s en events faciliteren, vermarkten en verkopen via je emailmarketing en social media kanalen
  • Je wilt een online community waarin je volgers of klanten met elkaar in contact komen en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen binnen forums en groepen. Zodat je loyaliteit onder je leden kan opbouwen, feedback kan verzamelen, meer waarde kan bieden en je publiek betrokken houdt bij jouw merk. 

Bekijk hieronder dan wat ik voor je kan betekenen of vul je gegevens in en we spreken elkaar snel. Je kan al je vragen stellen, die ik met alle liefde zal beantwoorden.

Voor en achternaam(Vereist)

Een community platform is ideaal voor

Bedrijfstraining

Het hebben van een centrale hub voor het trainen van je personeel en voor het verbinden en engageren van werknemers is van cruciaal belang om te slagen in de huidige competitieve markt. Dit platform helpt je de focus te leggen op de medewerker en de leerervaring.

Non-profit organisaties

Verlaag de instap- en opleidingskosten dankzij gestructureerde online cursussen voor je medewerkers en vrijwilligers. Geef training voor cruciale vaardigheden. 

Gebruik de communityfuncties om je werknemers, vrijwilligers en belanghebbenden betrokken te houden, geef hen meer waarde die je reputatie kan helpen beïnvloeden.

Online school

Online onderwijs groeit sneller dan ooit. Dit platform helpt je een flexibele leeromgeving te bouwen die je studenten ondersteunt, waar ter wereld ze ook zijn.

Naarmate je school groeit, groeit het platform met je mee. Je hebt de vrijheid om nieuwe tactieken te implementeren die je leert, herhaalt en verbetert.

We beginnen met de basis inhoud van het Alles-in-één platform

~

Online leeromgeving

Bied je online programma aan in een afgeschermde omgeving. Jij bepaalt welke klanten welke producten kunnen zien, wij zorgen voor de benodigde techniek.

Winkel en betaalsysteem

Er zit een online winkel in je platform geïmplementeerd. Jij kunt cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen. Wij zorgen dat dit optimaal werkt.

LIVE dagen beheren

Beheer je LIVE dagen online. jij organiseert een LIVE dag, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces om je klanten te voorzien van de tickets.

Vervolgens gaan we uitbreiden tot een Community platform

Verbind je mensen in je ONLINE COMMUNITY

Stel je volgers of klanten in staat om verbinding te maken onder je merk. Verhoog de betrokkenheid en retentie, en verzamel waardevolle feedback. Laat je mensen van elkaar leren, verhoog de waarde van je merk en verminder je werkdruk. Leden kunnen met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen binnen forums en groepen. Dit kan je helpen loyaliteit op te bouwen, feedback te verzamelen, meer waarde te bieden en je publiek betrokken te houden bij je merk. 

Ledenprofielen

Alles op een communitywebsite draait om zijn leden. Pas je community aan met volledig bewerkbare profielvelden waarmee leden details over zichzelf kunnen delen.

Sociale groepen

Met het platform kunnen leden zichzelf organiseren in openbare, privé- of verborgen sociale gebieden met afzonderlijke activiteitenfeeds en ledenlijst.

w

Forumdiscussies

Creëer discussieforums zodat leden op een gestructureerde manier kunnen communiceren in bulletinboard-stijl.

Privéberichten

Sta leden toe om privéberichten te sturen. Berichten kunnen naar één lid of een groep leden worden gestuurd.

Activiteiten feed

Persoonlijke en groepsactiviteitsfeeds met commentaar in discussielijnen, direct posten, @vermeldingen en ondersteuning voor e-mailmeldingen.

Albums en media

Leden kunnen foto’s uploaden, ze in albums ordenen en ze delen zodat andere leden ze kunnen zien en erop kunnen reageren.

Abonnementen en lidmaatschappen

Genereer regelmatig inkomsten door leden periodiek in rekening* te brengen. Creëer een lidmaatschap zodat gebruikers exclusieve content voor leden kunnen ontvangen.

*exclusieve optie

Organiseer evenementen

Maak evenementen voor de hele site of groepsevenementen voor leden. Integreer ZOOM rechtstreeks in het platform.

Hosting van dit platform is inclusief !

Betrouwbare hosting

Functierijke WordPress-platformen vragen veel van de hosting. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Extra snel platform

Je hebt standaard CDN (Content Delivery Netwerk) waardoor de pagina’s voor je bezoekers sneller laden. Jij en je bezoekers hebben hierdoor een fantastische gebruikerservaring!

Beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je platform up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je platform zo snel mogelijk weer functioneert.  

Share This