fbpx

Ontzorgservice - jij de inhoud, ik de rest

  • Ik bouw, ontwerp en richt je Alles-in-één platform in
  • Ik coach je in het ontwikkelen van je online programma en help je bij de visuele onderdelen van je programma
  • Ik deel mijn online marketingkennis en ervaring en ik richt de mailfunnels in
  • Ik coach en spar met je over de strategische promotie van je dienst en help je bij de verkoop
  • Ik ben de technische helpdesk voor jouw klanten

Heb jij een brandend verlang om je passie te delen, wil je echt mensen verder helpen en geld verdienen om in je onderhoud te voorzien. Als je niet weet waarmee te starten, belemmerd dat enorm in het zetten van effectieve stappen. Het kan je zelfs enorm aan het twijfelen brengen. Hoe wordt je nu vindbaar, zichtbaar en hoe kom je op het netvlies van je ideale klanten?

De basisonderdelen van de ontzorgservice (een jaar lang persoonlijke hulp)

Online (marketing)

We bedenken en implementeren online marketing strategieën passend bij hoe jij je ondernemend leven wil leven en waarmee we potentiële klanten bereiken en je programma’s kan verkopen.

Cursus ( training )

Je wordt gecoacht in het opzetten van je online dienst. Vervolgens leer je video lessen op te nemen en presenteren voor de camera. Ik bewerk de video’s en ontwerp de audio’s en pdf’s.

Website (Alles-in-één)

Het Alles-in-één platform wordt ontworpen en gebouwd in jouw bestaande of nieuwe branding. Vervolgens zorg ik voor de techniek zodat jij een veilig, gebackuped en up-to-date platform hebt.

Lees hoe ik te werk ga en luister wat klanten hierover vertellen

Eerst een woordje vooraf van mij

Persoonlijk vind ik het erg leuk en inspiratievol om met ondernemers te werken die andere mensen iets willen leren en zelf erg ambitieus zijn. Daar krijg ik weer energie van. Mijn klanten zijn allemaal anders en willen hun eigen verhaal vertellen. Dit onderscheidend vermogen probeer ik naar boven te halen bij jou.

Jouw klanten willen jouw uniekheid voelen en zien in jouw online cursus. De technische kant achter een online programma is noodzaak. Voor veel ondernemers is de techniek een vervelend obstakel, waar ze liever niet mee bezig zijn. Voor mij is de techniek slechts een middel om je doelen te bereiken. De technische kant van het Alles-in-één platform en je online programma neem ik je compleet uit handen. Zoals een klant van mij laatst zei:

Ik heb weer het gevoel dat ik een collega heb, dat is heel erg fijn.”

Ontzorgservice

Annet. Bloema

“Ik wilde heel graag iets met online trainingen doen, maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken? Tijdens het jaartraject met Onne zijn er super veel mooie dingen gebeurd met mijn bedrijf Bootcamp4Kids. Mijn bedrijfs is visueel super geprofessionaliseerd, met name de website en de branding. Onne heeft ook mijn kinderboek vormgegeven en gekoppeld aan de online training. We hebben samen de opnames gemaakt van deze training. Hij is super gaaf en aansprekend geworden voor kinderen. ”

Karin Hoogeboom

Ik had zelf al wat online trainingen staan dus ik twijfelde eerst. Maar Onne heeft mij als eerste geholpen om binnen de producten die ik al heb mijn klanten de stappen te laten doorlopen waarvan ik wil dat ze die doorlopen. Er is veel meer structuur in mijn aanbod gekomen. Met de simpele tips van Onne krijg ik ze nog beter in actie. Het is allemaal veel helderder en duidelijker geworden voor mij.

 Ferdinand Bijzet

“Ik heb Onne mijn idee voorgelegd en hij had direct heel veel ideeen. Maar hoe doe je dat? Onne overtuigde mij om met hem aan de slag te gaan zodat ik me kon focussen op de inhoud en dat hij mij begeleiden hoe je dat nou doet. Ik heb geen moment spijt gehad.

Hij heeft me van het begin tot het einde geholpen om de juiste keuzes te maken Onne daagde mij direct uit. We werkten samen en elkaar deskundigheid heeft geleid tot een fantastisch product. In 4 maanden van idee tot een volledig product. Onne sluit bij mij aan, is kritisch, geeft feedback en altijd op een manier waarop mijn idee beter wordt. ”

“Ik zocht hulp bij de techniek voor mijn online programma en ik kreeg nog veel meer”

Annemiek de Nijs

“Ik was opzoek naar iemand die mij kon begeleiden in het online training maken. Onne kan veel. Hij is niet alleen graficus maar is als persoon altijd ‘willing to help’. Hij heeft mij vertrouwen gegeven, geloofde in mij, gaf heel goed richting aan mijn proces. We hebben 8 productlanceringen gedaan. Ik heb veel deelnemers gekregen. Ik kan je Onne van harte aanbevelen ”

Daniel Derweduwen

Onne is een bezieler. Dankzij hem heb ik een website die klanten aantrekt. Hij heeft met oog voor detail mijn wensen verwoord. Hij gelooft in mij en mijn producten en ondersteunt mij met de marketing. Ik wist niet waar ik moest beginnen, daar verloor ik veel energie aan. Onne zijn kennis en ervaring ging verder dan ik voor mogelijk had, dat zie ik aan de steigende verkoop van mijn producten. De structuur en indeling van de website is mooi, duidelijk en gestructureerd geworden voor mij en mijn klanten. Er is duidelijk veel aandacht aan besteed.

Josette Verwijst

“Ik was al een tijdje bezig met de inhoud van de cursus. Maar toen ik de cursus online wou brengen kwam ik erachter dat er veel bij kwam kijken. De salespage, webspagina, de mailfunnels inrichten, de video’s maken, betalingssysteem koppelen. Er kwamen steeds meer technische dingen bij kijken waarvan ik merkte dat ik er niet heel veel verstand van had. Technische dingen waar ik mij niet mee bezig hou. Onne gaf mij vanaf het begin goede handvatten en tips zodat ik kon aanleveren wat nodig was. In een korte tijdsbestek waren we klaar. Facebookadvertising hebben we ook ingezet. Neem een specialist in de hand zoals Onne.”

Een systemische benadering om te komen tot je doel tijdens de Ontzorgservice

1e fase

Elkaar leren kennen en de doelen bespreken

Als we gaan samenwerken bepalen we in onze eerste contacten hoe jij wilt opschalen. Ik geef je een paar opdrachten rondom je waarom, hoe en wat. We gaan je verhaal ontdekken en de boodschap neerzetten. 

1e fase

Ik start met het bouwen van het Alles-in-één platform

Meestal betekent dit dat ik zal starten met het neerzetten of implementeren van jouw (bestaande) branding door het Alles-in-één platform te gaan bouwen. Omdat jij de inhoud aanlevert zal ik aangeven wat we daar oa voor teksten voor nodig hebben.

2e fase

Voorbereiden op het Cursus programma

Ongeveer tegelijk zal jij onder mijn coaching starten met het inhoudelijk maken van je online programma. We bereiden ons daarom voor op het uitvoeren van een PILOT waarmee jij direct geld gaat verdienen. Vervolgens gaan we samen een proces in en hebben we regelmatig contact via ZOOM, Whatsapp,  telefonisch of live.

2e fase

Je platform in gebruik nemen

In deze fase kan je het Alles-in-één platform in gebruik nemen. Je kan al beginnen met de online marketing, bloggen, mensen je gratis weggever aan bieden, emailmarketing implementeren, je pilot verkopen, referenties vragen etc.

2e fase

Uitvoeren PILOT en programma inhoud maken

Dan is het tijd om de pilot te starten en jouw eerste online klanten in beweging te zetten. Jij houdt je bezig met het schrijven van de inhoud van je online programma en het werken met je klanten. Ik ga me concentreren op het neerzetten van de emailmarketing en eventueel het opzetten van een advertentiecampagne. Social media posts doe je natuurlijk zelf.

2e fase

Programma in het platform

Als jij klaar bent met het schrijven (en eventueel je video’s) zet ik het online programma in het Alles-in-één platform of het Community platform. We maken een salespagina, richten de winkel in en controleren de techniek.

De coachingsintensiteit neemt organisch af. Jij kunt steeds meer zelf, mijn rol wordt steeds meer je backup-buddie.  

3e fase

Begeleiding Online (marketing)

Nu hebben we een Alles-in-één platform en kunnen we actie ondernemen in het vermarkten en verkopen van je online programma. De emailmarketing is al een klein beetje in gebruik, maar nu gaan we het meer automatiseren. Ook leer je om een nieuwsbrief te maken en spreken we samen over de social media strategie die jij gaat uitvoeren.

4e fase

Zorgdragen voor het Alles-in-één platform

Als het Alles-in-één platform live is verzorg ik het onderhoud en draai dagelijkse backups. Misschien voegen we nog wat content toe en leer jezelf werken met je website en de analytics van de website. De (SEO) zoekmachine optimalisatie wordt gestart. Je klanten kunnen tijdens het volgen van het programma met hun technische vragen terecht bij de emailhelpdesk zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Vervolg jaren

Samen verder groeien - Premium jaarhosting

Het ontzorgjaar zit erop. Je hebt een Alles-in-één platform en enorm veel geleerd over online ondernemen, je website en online marketing. Je hebt een draaiende online onderneming die klaar is om verder te groeien.

Vanaf nu gaan we werken op basis van Samen verder groeien – kijk hier voor info

Het onderhoud, veilig en up-to-date houden van het platform doen wij.

Heb je nog dingen die je wilt leren zoals je marketing boodschap, bloggen of iets technisch zoals een product koppelen met je emailmarketing dan kan je kijken in de OnlineCursusWebsites academie of ik maak er een korte video van.

Heb je echt meer ondersteuning nodig dan kan je me ook inhuren per uur. Dat gaat op basis van een urenpakket.

Een klant over mij tegenover zijn klanten

“Zijn kennis en ervaring is voor mij van onschatbare waarde waardoor mijn platform RelatieHerstelAcademie tot stand is kunnen komen. Ik vind Onne zeer waardevol omdat hij moeite doet om mij te begrijpen en het online gebeuren daaraan aanpast om maximale voordelen uit te halen. Hij weet waarmee hij bezig is. Eveneens een grote waarde is de service die Onne geeft. Is er een technisch probleem, Onne lost het direct op. Op dit vertrouwen kunnen rekenen is zeer waardevol voor mijn bedrijf. Bovendien weet onne mijn producten af te stemmen op de vraag van de klanten zelf en geeft hij mij inspiratie. “

Dennis verteld over zijn wens om een online elearning op te zetten. We zaten snel in stroomversnelling en Dennis is al snel groter gaan denken dan zijn eigen idee. Hij heeft gebruik gemaakt van mijn blauwdruk om zijn bedrijf te professionaliseren. “De blauwdruk is heel erg belangrijk als je begint met elearning. Er zijn 100 dingen die belangrijk zijn waarvan je er 98 niet kent. Onne kent dit wel. Ik ben heel blij hoe we dit samen hebben gedaan”: verteld Dennis. 

Veel gestelde vragen

Cursus ( training ) veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestaande huisstijl gebruiken?

Een bestaande huisstijl gebruiken bij het inrichten van je Alles-in-één platform en je online programma is goed mogelijk. Het is zelfs aan te raden voor de eenduidigheid van je productlijn en de herkenbaarheid.

Heb je nog geen eigen stijl dan gaan we deze samen ontdekken. We richten ons op de kleuren, de lettertypes, de stijl van de afbeeldingen en de toon van de teksten.

Ik of mijn vormgever ontwerp al mijn content, is dat geen probleem?

Jij weet het beste welke stijl exact bij je past. Als je al samenwerkt met een grafisch vormgever dan is het handig als deze een origineel bestand van het logo, de kleurwaarden, de gebruikte lettertypes en in te zetten afbeeldingen deelt zodat we deze kunnen gebruiken in de website. Dit met als doel dat alle content in dezelfde stijl naar buiten komt. 

Ontwerp je onbeperkt alles voor mij?

Nee, we ontwerpen de inrichting van je Alles-in-één platform en een eerste online programma. Vervolg programma’s zijn tegen meerprijs. 

Wat ontwerp je voor ons?

Ik richt de pagina’s van het Alles-in-één platform in volgens jouw stijl. Denk dan aan de kleur van de knoppen, de gebruikte lettertypes, de afbeeldingen, de layout van de emails.

Jij schrijft het online programma en neemt de video’s en audio’s op (met mijn hulp) en ik zorg voor het verdere ontwerp van deze multimedia middelen. Audio’s en video’s* worden bewerkt en in je Vimeo-account geplaatst. Alle pdf’s worden grafisch opgemaakt en zelfs e-mails komen in jouw stijl te staan. 

In alle content komen jouw stijlelementen naar voren zodat alle middelen eenzelfde professionele uitstraling hebben. 

* Video bewerken tegen meerprijs

Online (marketing) veel gestelde vragen

Wat voor soort marketing middelen adviseer je in te zetten?

De middelen die ik adviseren om in te zetten om je potentiële klanten te bereiken zijn een Facebookbedrijfspagina, Facebook advertenties, Google advertenties, emailmarketing en bloggen. Daarnaast begint de eerste lancering al tijdens het opzetten van je pilot groep. Ik help je daar actief mee.  

Welke emailmarketing software adviseer je?

De emailmarketingsoftware die ik adviseer voor het bereiken van je potentiële klanten en klanten is Active Campaign. Hiermee kun je de beste funnels bouwen en je klanten bedienen. 

Ik wil zelf mijn emailmarketing inrichten, kan dat?

Ja, en je kunt ook nog om advies vragen. Ik heb jaren ervaring met online emailmarketing gericht op online programma’s. 

Wat doe jij aan de emailmarketing?

Ik richt eventueel een aantal emailfunnels in om je potentiële klanten bekend te maken met je content en om aan een relatie met jou te werken. 

Wat doe jij aan de Facebook advertentie?

Facebook advertentie moeten goed gestructureerd worden voorbereid. Ik zet de eerste advertentie op, daarna is het nodig dat je jezelf gaat verdiepen in de advertenties en hoe het advertentie beheer werkt. Dit zodat je het eventueel zelf kunt herhalen. Ik begeleidt je bij het opzetten van teksten en afbeeldingen voor die eerste advertentie. 

Help jij met het lanceren van mijn online programma?

Door mijn jaren ervaring heb ik een aantal effectieve lanceringen tot mijn beschikking. Deze zet ik in om jouw online programma te vermarkten en te verkopen. Ik leg de koppelingen tussen het Alles-in-één platform, de emailmarketingsoftware en eventueel Facebook.

Website (Alles-in-één) veel gestelde vragen

Is het Alles-in-één platform inclusief?

Ja, bij de ontzorgservice is het alles-in-één platform inclusief. 

Waar vind ik meer info over het Alles-in-één platform?

Er is een speciale pagina gemaakt op deze website waar je alle info vind over het Alles-in-één platform. Die vind je hier.

Andere veel gestelde vragen

Kan ik de coaching los inkopen?

Ja, de coaching is een exclusief dienst en is ook bestemd voor klanten die enkel de coaching willen ontvangen.

Hoe ziet de coaching eruit?

Na aanschaf hebben we een ontspannen gesprek waarin we elkaar leren kennen. We inventariseren wat er nodig is voor jou. Vervolgens hebben we het gedurende het hele traject contact via mail, telefoon, Whatsapp of ZOOM.. 

Jij doorloopt het coachingprogramma aan de hand van een online cursus. Ik ben beschikbaar voor jou. 

Moet ik gebruik maken van de coaching?

Nee, misschien heb je geen behoefte aan begeleiding of heb je al ervaring met het proces van idee naar uitvoering. Wel hebben we contact om je Alles-in-één platform in te richten en elkaar te voorzien van informatie. Belangrijk is in ieder geval dat je ervaart dat je er niet alleen voor staat. 

Wat is er inclusief?

In de coaching ontvang je de complete 7 stappen methode die is ontworpen op basis van onderzoek en jaren ervaring met tientallen klanten. Deze 7 stappen methode is de rode draad in het online cursus maken proces. 

Daarnaast stemmen we ook veelvuldig de grafische ontwerpen en online marketingstrategieen af. 

Dan nog even dit 🙂

“Ik geef jou een platform waar jij trots op bent, jouw extra vertrouwen geeft en iets toevoegt aan je status. Binnen een paar maanden heb jij een platform met een nieuw online programma aan je onderneming toegevoegd die je veel gaat opleveren in geld, tijd en status. En waarmee jij je klanten in beweging zet!”

Share This