Veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn platform gebruiken?

Je kunt er online cursussen in aanbieden, producten en diensten op verkopen, de administratie van trainingsdagen mee beheren en zelfs uitbouwen tot een volledige bedrijfswebsite.

Kan ik de website alleen voor online cursussen gebruiken?

We hebben het platform zeer flexibel gemaakt. Online leren is ons uitgangspunt, maar het ondersteunt ook algemene marketing, e-commerce (voor cursussen, evenementen en andere producten), trainingsdagen beheer, sociale samenwerking en nog veel meer. Het is ook mogelijk om het platform uit te bouwen tot een volledig functionele bedrijfswebsite.

Kan ik het platform in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar het platform. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen aanbieden op het platform. 

Het platform heeft een uniek framework en we bieden de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in het platform. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je website. We hebben het platform zo ontworpen dat het de functies biedt die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Hoeveel deelnemers kunnen er in het platform?

In het platform is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van VCO staat bij Hosting As A Service. Een zeer betrouwbare technische partij met veel know-how, die altijd de technische backup van VCO is. 

Wordt de website gebackuped?

Ja, van het platform en alle inhoud wordt dagelijks meerdere malen een backup gedraaid.

Kan ik mijn bestaande video's hosten op mijn platform?

We adviseren om je video’s te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang u dat doet, is het laten zien van de video’s in uw platform een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief?

Alles met betrekking tot het platform zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring, uitgaande emails, emailserver en meer. Alles wat nodig is om het platform te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. Zie ook Prijzen.

Wat is er NIET inclusief?

Alles wat niet direct gerelateerd is aan het platform zelf, wordt niet aangeboden in het platformpakket. Het uitbreiden van het platform naar een bedrijfswebsite en het ontwerpen van de teksten zijn onderdelen die we bij VCO aanbieden in aanvullende diensten. Zo ook het inrichten van Active Campaign en het opzetten en het eventueel uitvoeren van Facebook advertentie campagnes.

Ondersteuning voor technische problemen met het platform is natuurlijk inbegrepen. Ondersteuning op andere gebieden vind u bij overige diensten.

Hoe krijg ik ondersteuning voor mijn platform?

Stuur een e-mail naar onne@videocursusonline.nl, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn platform?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in het plaform. 

Is mijn platform mobiel vriendelijk?

Jazeker, het platform is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Betaal ik na het 1e jaar ook de volledige prijs van het professional pakket?

Als je platform helemaal is ingericht kun je aan het einde van het 1e jaar ervoor kiezen om het professional pakket te downgraden naar het basis pakket.

Kan ik verhuizen met mijn platform naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

Daarvoor bieden we back-up bestanden of bieden we je een plug-in om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige platformspecifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

We hebben een bedrijf opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. Het gros van onze premium plug-ins wordt aangeboden in samenwerking met de hostingpartij en zijn ook vrij op eigen naam aan te schaffen.

Bij ons blijven kan natuurlijk ook. Wij bieden je kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met VideoCursusOnline?

Simpel, omdat wij echt betrokken zijn en je verder brengen dan je zelf had bedacht!

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag aan ons via onne@videocursusonline.nl

Share This