fbpx

Dé ontzorgdienst per onderdeel uitgelegd.

Waarvoor kan ik mijn website allemaal gebruiken?

Je kunt er je online cursussen in aanbieden, producten en diensten op verkopen, de administratie van live cursusdagen mee beheren en zelfs uitbouwen tot een volledige bedrijfswebsite.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn site krijg?

We streven ernaar om de website zo snel mogelijk op te leveren. Zodra dat is gebeurd, zijn er nog een paar extra stappen die we samen moeten zetten voordat de site kan worden gebruikt.

Kan ik de website alleen voor online cursussen gebruiken?

Ik heb de website zeer flexibel gemaakt. Online leren is ons uitgangspunt, maar het ondersteunt ook algemene marketing, e-commerce (voor cursussen, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking en nog veel meer. Het is ook mogelijk om deze website uit te bouwen tot een volledig functionele bedrijfswebsite.

Kan ik deze website in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar deze website. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen aanbieden in deze website. 

De website heeft een uniek framework en ik biedt de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in deze website. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je website. We hebben de website met Online leeromgeving zo ontworpen dat het de functies biedt die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn website?

In jouw website is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van VCO staat bij FlyWheel. Een zeer betrouwbare amerikaanse technische partij met veel medewerkers en know-how, zij zijn de technische backup van VCO. 

Wordt de website gebackuped?

Ja, van het platform en alle inhoud wordt dagelijks een backup gedraaid.

Kan ik mijn bestaande video's hosten op mijn website?

We adviseren om je video’s te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang je dat doet, is het laten zien van de video’s in je website een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief?

Alles met betrekking tot de website zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en meer. Alles wat nodig is om de website te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. 

Ondersteuning voor jouw klanten rondom technische problemen met jouw website is als BONUS aangeboden via de technische helpdesk.

Hoe krijg ik ondersteuning voor mijn website?

Ondersteuning voor jou ontvang je door een een e-mail naar onne@videocursusonline.nl te sturen, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd. Met veel klanten heb ik ook Whatsapp of Messenger contacten.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn website?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in je website. 

Is mijn website mobiel vriendelijk?

Jazeker, de website is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn website?

Als je website helemaal is ingericht kun je aan het einde van het 1e jaar ervoor kiezen om te downgraden naar alleen de website a € 99 per maand. Dit wordt wel geadviseerd. Heb je dan nog hulp nodig dan kun je aanvullend 4, 8 of 18 uur ondersteuning inkopen. 

Kan ik verhuizen met mijn website naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

Daarvoor bieden we back-up bestanden of bieden we je een plug-in om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige websitespecifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

Ik heb een onderneming opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. Het gros van mijn premium plug-ins wordt aangeboden in samenwerking met de hostingpartij en zijn ook vrij op eigen naam aan te schaffen.

Bij mij blijven kan natuurlijk ook. Ik biedt je kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met Onne?

Simpel, omdat ik echt betrokken ben en je verder breng dan je zelf had bedacht!

FAQ Grafisch ontwerp

Waarom deze service?

Het maken van een online cursus vraag veel tijd en veel van onze klanten vinden het prettig als ze niet zelf hun materialen hoeven te maken of de website hoeven in te richten. 

Kan ik mijn bestaande huisstijl gebruiken?

Een bestaande huisstijl gebruiken bij het inrichten van je website is goed mogelijk. Heb je nog geen eigen stijl dan gaan we deze samen ontdekken. We richten ons op de kleuren, de lettertypes, de stijl van de afbeeldingen en de toon van de teksten. 

Ik of mijn vormgever ontwerp al mijn content, is dat geen probleem?

Jij weet het beste welke stijl exact bij je past. Als je al samenwerkt met een grafisch vormgever dan is het handig als deze de kleuren, de gebruikte lettertypes en de stijl van de afbeeldingen deelt zodat we deze kunnen gebruiken in de website. Dit met als doel dat alle content in dezelfde stijl naar buiten komt. 

Ontwerp je onbeperkt alles voor mij?

Nee, we ontwerpen de inrichting van de website en een eerste online cursus. Vervolg cursussen zijn tegen meerprijs. 

Wat ontwerp je voor ons?

Ik richt de pagina’s van de website in volgens jouw stijl. Denk dan aan de kleur van de knoppen, de gebruikte lettertypes, de afbeeldingen, de layout van de emails en de social media headers.

Jij schrijft de online cursus en neemt de video’s en audio’s op (met mijn hulp) en ik zorg voor het verdere ontwerp van deze multimedia middelen. Audio’s en video’s* worden bewerkt en in je Vimeo-account geplaatst. Alle pdf’s worden grafisch opgemaakt en zelfs e-mail komen in jouw stijl te staan. 

In alle content komen jouw stijlelementen naar voren zodat alle middelen eenzelfde professionele uitstraling hebben. 

* Video bewerken tegen meerprijs

FAQ Promotie

Waarom deze service?

Het vermarkten en verkopen van het online programma is een hele uitdaging voor veel van mijn klanten. Omdat ik daar veel ervaring mee heb deel ik deze graag met mijn klanten. Ik maak gebruik van bewezen strategieën. 

Wat voor soort marketing middelen adviseer je in te zetten?

De middelen die ik adviseren om in te zetten om je potentiële klanten te bereiken zijn een Facebookbedrijfspagina, Facebook advertenties, emailmarketing en bloggen. Daarnaast begint de eerste lancering al tijdens het opzetten van je pilot groep. Ik help je daar actief mee.  

Welke emailmarketing software adviseer je?

De emailmarketingsoftware die ik adviseer voor het bereiken van je potentiële klanten en klanten is Active Campaign. Hiermee kun je de beste funnels bouwen en je klanten bedienen. 

Ik wil zelf mijn emailmarketing inrichten, kan dat?

Ja, en je kunt ook nog om advies vragen. Ik heb jaren ervaring met online emailmarketing gericht op online cursussen. 

Wat doe jij aan de emailmarketing?

Ik richt een aantal emailfunnels in om je potentiële klanten bekend te maken met je content en om aan een relatie met jou te werken. 

Wat doe jij aan de Facebook advertentie?

Facebook advertentie moeten goed gestructureerd worden voorbereid. Ik zet de eerste advertentie op en biedt je een splitteststrategie voor het vervolg. Dit zodat je het eventueel zelf kunt herhalen. Ik begeleidt je bij het opzetten van teksten en afbeeldingen voor die eerste advertentie. 

Vervolg Facebook advertenties tegen meerprijs. 

Help jij met het lanceren van mijn online cursus?

Door mijn jaren ervaring heb ik een aantal effectieve lanceringen tot mijn beschikking. Deze zet ik in om jouw online cursus te vermarkten en te verkopen. Ik leg de koppelingen tussen de website, de emailmarketingsoftware en eventueel Facebook.

FAQ Coaching

Waarom deze service?

Veel van mijn klanten zijn op zoek naar de techniek maar vinden het super prettig als ze horen dat ze begeleiding krijgen van iemand dit gespecialiseerd is in online cursussen ontwikkelen. 

Coaching geeft een versnelling aan het proces en bespaard de ondernemer veel onderzoek en twijfel tijd. 

Kan ik de coaching los inkopen?

Ja, de coaching is een exclusief dienst en is ook bestemd voor klanten die enkel de coaching willen ontvangen.

Hoe ziet de coaching eruit?

Na aanschaf van de website hebben we een ontspannen gesprek waarin we elkaar leren kennen. We inventariseren wat er nodig is voor jou. Vervolgens hebben we het gedurende het hele jaar contact via mail, telefoon, Whatsapp, Messenger of Skype. 

Jij doorloopt het coachingprogramma aan de hand van een online cursus. Ik ben beschikbaar voor jou. 

Moet ik gebruik maken van de coaching?

Nee, misschien heb je geen behoefte aan begeleiding of heb je al ervaring met het proces van idee naar uitvoering. Wel hebben we contact om je website in te richten en elkaar te voorzien van informatie. Belangrijk is in ieder geval dat je ervaart dat je er niet alleen voor staat. 

Wat is er inclusief?

In de coaching ontvang je de complete 7 stappen methode die is ontworpen op basis van onderzoek en jaren ervaring met tientallen klanten. Deze 7 stappen methode is de rode draad in het online cursus maken proces. 

Daarnaast stemmen we ook veelvuldig de grafische ontwerpen en online marketingstrategieen af. 

Als je wilt kun je ook zelf leren hoe je zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren in je website. Ik leer je dit graag tijdens de coachingssessies. 

Veel gestelde vragen

Download de online cursus afvinklijst

Voor ervaren ondernemers die een structuur nodig hebben tijdens het maken van hun online cursus

Share This