online cursussen | unieke online leerervaring

Biedt je deelnemers de best mogelijke leerervaring op het juiste moment 

Diverse inhoudsformaten

Biedt de lesstof aan op de manier die je kiest: teksten, audio’s, video’s, afbeeldingen, animaties, gifs, enquêtes, tabellen en opdrachten. Neem testen en examens digitaal af.

Flexibel cursusbeheer

Biedt lessen in willekeurige of lineaire volgorde aan. Geef inhoud direct of per tijdsinterval vrij. Biedt open of beperkte inschrijvingskansen. En oneindige cursustoegang of een automatische verval datum. 

Certificaten en badges

Moedig je deelnemers aan om bepaalde acties uit te voeren of resultaten te behalen. Beloon ze met het automatisch toekennen van certificaten en/of badges. 

E-commerce

Onze krachtige, volledig geïntegreerde e-commerceondersteuning laat je cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen op basis van eenmalige of terugkerende abonnementen

Verkoop uw cursussen

Verkoop online cursussen via een eenmalige aankoop of abonnement. Bundel ze samen met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke goederen.

Kortingcoupons

Stel couponcodes in om kortingen te geven voor speciale evenementen, promoties of partners.

Veilig betalingsverkeer

Laat je klanten veilig betalen met iDEAL, BanContact, PayPall of Credit Card. Beheer bestellingen in WooCommerce en genereer rapporten van je omzet. Het platform maakt gebruik van End-to-end-codering en een SSL-certificaat is inbegrepen. 

Trainingsdagen administratiebeheer

Beheer met gemak de administratie van je LIVE seminars, conferenties en trainingsdagen. Verkoop tickets, registreer aanwezigen, maak terugkerende evenementen. Integreer met Outlook, Google Agenda en meer

Krachtige registratie

Verkoop tickets direct vanaf je site en e-mail deze automatisch aan je klanten. Exporteer deelnemers informatie naar CSV.

Kalenders

Geef evenementen weer zoals je wilt: toon ze in een kalender, op een kaart of met foto’s. Geef je klanten de mogelijkheid om de evenementen te ordenen op categorie of datum. 

Organisatie trainingsdagen

Beheer in het platform je evenementen op categorieën en tags. Bewaar vaak gebruikte locaties en organisatoren, zodat je niet opnieuw informatie hoeft in te voeren voor elk evenement.

Marketingtools

Het platform is gebouwd in WordPress, en ontworpen om mee te groeien met je onderneming. Met onze marketingfuncties bouw je aan de volledige aanwezigheid van je bedrijf op dit platform

Opt-ins

Gebruik opt-ins waarmee je leads genereert en integreer deze direct in je emailmarketing software.

Sociaal delen

Laat gebruikers pagina’s of blogberichten delen op social media. 

 

SEO

Optimaliseer je site voor zoekmachines met behulp van de Yoast plugin voor pagina analyse.

Hosting en emailserver

Betrouwbare hosting en support zijn essentiële componenten van elke succesvolle website

Betrouwbare stabiele hosting

Functierijke WordPress-websites vragen veel van een hostingplatform. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Uitgebreide emailintegratie

Je hebt tot 10 e-mailadressen tot je beschikking op je domein. Hierdoor kunnen jij en je samenwerkingspartners eigen email ontvangen in jullie favoriete email programma. 

Dagelijkse beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je website zo snel mogelijk weer functioneert.  

Haal nog meer uit het platform | werk intensiever samen met VCO

Uitbouwen tot bedrijfswebsite

We kunnen je platform ook uitbouwen tot een bedrijfswebsite waarop je potentiële klanten je kunnen vinden, contact met je op nemen en waar ze klant worden door je product of dienst te kopen.

j

Verkooppagina's en mailings

Wij kunnen samen met je de teksten voor je verkooppagina’s schrijven. Eventueel schrijven we je marketingmailings en zetten we e-mail automations op in Active Campaign. 

Ondersteuningspakketten

Wij zijn kartrekkers en ontzorgers en zeer betrokken bij jou als ondernemer. Samen bouwen we aan het online bedrijf dat past bij je doelen en levensstijl. Persoonlijk, betrokken en inspiratievol. 

Share This