fbpx

Bij de Done-For-You service krijg je ook een online cursus platform

Een online cursus platform, een betalingssysteem en live cursusdagen beheren

~

Online cursus platform

Biedt je online cursussen aan in een afgeschermde omgeving. Jij bepaalt welke klanten welke producten kunnen zien, wij zorgen voor de benodigde techniek.

Betalingssysteem

Er zit een online winkel in je platform geïmplementeerd. Jij kunt cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen. Wij zorgen dat dit optimaal werkt. 

LIVE cursusdagen

Beheer je LIVE cursusdagen online. jij organiseert een cursusdag, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces om je klanten te voorzien van de tickets.

Je ontvangt hosting en onderhoud van het cursus platform

Betrouwbare hosting en support zijn essentiële componenten van elke succesvolle website

Betrouwbare stabiele hosting

Functierijke WordPress-websites vragen veel van een hostingplatform. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Standaard CDN

Je hebt standaard CDN (Content Delivery Netwerk) waardoor de pagina’s voor je bezoekers sneller laden. Jij en je bezoekers hebben hierdoor een fantastische gebruikerservaring!

Dagelijkse beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je website zo snel mogelijk weer functioneert.  

Het online cursussen platform

Biedt je deelnemers de best mogelijke leerervaring op het juiste moment 

Diverse inhoudsformaten

Biedt de lesstof aan op de manier die je kiest: teksten, audio’s, video’s, afbeeldingen, animaties, gifs, enquêtes, tabellen en opdrachten. Neem testen en examens digitaal af.

Flexibel cursusbeheer

Biedt lessen in willekeurige of lineaire volgorde aan. Geef inhoud direct of per tijdsinterval vrij. Biedt open of beperkte inschrijvingskansen. En oneindige cursustoegang of een automatische verval datum. 

Certificaten en badges

Moedig je deelnemers aan om bepaalde acties uit te voeren of resultaten te behalen. Beloon ze met het automatisch toekennen van certificaten en/of badges. 

De betalingssystemen

Onze krachtige, volledig geïntegreerde e-commerceondersteuning laat je cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen op basis van eenmalige of terugkerende abonnementen

Verkoop uw cursussen

Verkoop online cursussen via een eenmalige aankoop of abonnement. Bundel ze samen met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke goederen.

Kortingcoupons

Stel couponcodes in om kortingen te geven voor speciale evenementen, promoties of partners.

Veilig betalingsverkeer

Laat je klanten veilig betalen met iDEAL, BanContact, PayPall of Credit Card. Beheer bestellingen in WooCommerce en genereer rapporten van je omzet. Het platform maakt gebruik van End-to-end-codering en een SSL-certificaat is inbegrepen. 

Jouw live cursusdagen

Beheer met gemak de administratie van je LIVE seminars, conferenties en cursusdagen. Verkoop tickets, registreer aanwezigen, maak terugkerende evenementen. Integreer met Outlook, Google Agenda en meer

Krachtige registratie

Verkoop tickets direct vanaf je site en e-mail deze automatisch aan je klanten. Exporteer deelnemers informatie naar CSV.

Kalenders

Geef evenementen weer zoals je wilt: toon ze in een kalender, op een kaart of met foto’s. Geef je klanten de mogelijkheid om de evenementen te ordenen op categorie of datum. 

Organisatie cursusdagen

Beheer in het platform je evenementen op categorieën en tags. Bewaar vaak gebruikte locaties en organisatoren, zodat je niet opnieuw informatie hoeft in te voeren voor elk evenement.

Jouw promotie functies

Het platform is gebouwd in WordPress, en ontworpen om mee te groeien met je onderneming. Met onze marketingfuncties bouw je aan de volledige aanwezigheid van je bedrijf op dit platform

Opt-ins

Gebruik opt-ins waarmee je leads genereert en integreer deze direct in je emailmarketing software.

Sociaal delen

Laat gebruikers pagina’s of blogberichten delen op social media. 

 

SEO

Optimaliseer je site voor zoekmachines met behulp van de Yoast plugin voor pagina analyse.

Download de online cursus afvinklijst

Voor ervaren ondernemers die een structuur nodig hebben tijdens het maken van hun online cursus

Share This