Durf te kiezen voor een webdesigner die je echt helpt groeien

door

Onne Kierkels
Durf te kiezen voor een webdesigner die je echt helpt groeien

“Ik wil een website en die moet gewoon vlug geregeld worden. Dat was de vraag waarmee ik bij jou kwam”, vertelde Henri mij tijdens een online meeting. 

Krijgen wat ik nodig heb

Zelf ben ik aan het rommelen geweest met WordPress en dergelijke maar ik vind het helemaal niet leuk om te doen. Ik houd me liever bezig met de inhoudelijke activiteiten die mij energie en omzet opleveren. Gelukkig kwam ik per toeval Onne tegen op een live meeting van een oude bekende van ons. Het klikte en we spraken een keer live af. Mijn verlangen om vlug vlug een website geregeld te hebben werd al snel van de tafel geveegd. Onne gaf mij vanaf moment een, nieuwe input en prikkelde mij om het anders aan te pakken dan dat ik in mijn hoofd had. 

Nu, terwijl ik hier op het werk bij mijn eerste opdrachtgever zit die mij na 1 maand al via mijn eigen website heeft gevonden. Ben ik blij dat ik voor Onne gekozen heb. Maar…..als ik een webdesigner had gekozen die enkel mijn inbreng zou uitvoeren dan had ik niet gekregen wat ik nu heb. 

‘Iedereen die ik nu spreek die zegt gewoon wat heb jij een leuke simpele frisse website. Wat er opstaat is gewoon duidelijk, krachtig en kernachtig. Dat heb ik aan Onne te danken. Want anders was het een wollig groot verhaal geworden, waardoor de mensen door de bomen het bos niet meer zien verdwalen in de website en uiteindelijk niets doen.’

Henri Molenaar

De twee processen die je doorloopt

Al aan het begin van ons traject vertelde Onne dat er twee processen zijn die ik zou gaan doorlopen als ik met hem aan het werk zou gaan. Hij vertelde het volgende: “Enerzijds gaan we een website bouwen en wat daar allemaal bij komt kijken. Anderzijds en dan komen we op het tweede misschien wel meest interessante proces. Het persoonlijk proces! Je bent ergens en je komt ergens uit. Je bent een ondernemer en hebt een verlangen of wilt weg van pijn. Ik ga je begeleiden en neem je stap voor stap mee in dit groeiproces. Hoe meer jij groeit, hoe groter je bedrijf groeit. Als jij jezelf als ondernemer klein houdt gaat het bedrijf ook niet groeien.”

Het resultaat

Nu een paar maanden na de start van onze samenwerking ben ik blij. Op mijn website staan exact de diensten die ik het liefste bied. Ik heb een eerste opdrachtgever. Er staan artikelen op die een week na het delen al meer dan 500 keer bekeken zijn op LinkedIn. Ik heb me als merk geprofileerd en mensen weten mijn website te vinden. Onne heeft voor mij een heel doeltreffende website gemaakt, inhoudelijk goed gescreend en ik werd aangezet om na te denken over het leven als ondernemer. Het is heel interessant hoe Onne zijn werk doet. 

Zie hier de resultaten van een scan HOE de website van Henri presteert technisch gezien.

Henri Molenaar website performance

Ben jij een ondernemer? Wil je groeien met je bedrijf en als ondernemer? En heb je toevallig een website (vernieuwing) nodig? Neem dan contact op met Onne. 

Bekijk hier mijn website en mijn video (volgt) 

Meld je aan voor een 1:1 gesprek

Ontdek 3 manieren waarop je online programma het verschil maakt in je bedrijf

Ben jij die ambitieuze ondernemer? Ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden.

 

Share This