Mijn eerste stappen in de online cursus maken wereld

door

Onne Kierkels

Wat doe jij in deze zomerperiode aan je onderneming?

Ik gebruik deze relatief rustige periode om een nieuw product te ontwerpen. Een product waar jij met jouw onderneming zeker wat aan gaat hebben. Dit weet ik omdat een aantal klanten heeft aangegeven interesse te hebben in de nieuwe marketing, namelijk videomarketing.

Eerder schreef ik in mijn doelen blog dat ik een e-learning module voor ondernemende kinderen wilde opzetten. De afgelopen weken heb ik me daar helemaal in verdiept en ik ben erachter gekomen dat er nogal wat bij komt kijken! Maar met de gedachten dat het mes aan twee kanten snijd, ontwerp ik een Nederlandse en Engelstalig cursus Fotografie voor Kinderen en doe ik een bulk aan ervaring op met video en marketing.

Als ik wat doe, doe ik het goed. Dus ik heb geïnvesteerd in een mooi groot green screen, zodat ik later de achtergrond kan aanpassen. Met de lampen erbij kan ik hem ook nog gebruiken voor mijn fotografie. En met de externe microfoon is ook het geluid optimaal.

Nu hoor ik je al denken: ”leuk al die nieuwe materialen maar het komt ook op vaardigheden aan Onne”. Dat klopt helemaal, dus ik ben voor de leeuwen gegaan en sta zelf voor de camera, leer presenteren, scripts maken, filmen en daarna de film bewerken in After Effects en Premier Pro van Adobe. Het kost weken van intensief werken aan deze vaardigheden maar nu kan ik al met trots zeggen, dat de eerste resultaten er  mogen zijn. Ik kan niet wachten om de hele cursus straks aan jullie te presenteren.

Maar nu genoeg over mij. Wat heb jij zelf aan deze informatie? Nou, heb jij er al eens over gedacht om video in te zetten voor jouw onderneming.? Met filmpjes kun je in heel korte tijd, veel informatie overbrengen, op een persoonlijke manier die past bij wat jij met jouw onderneming wilt uitstralen. Hoeveel vliegen sla jij in een klap? Ja, oke eerlijk, het is in het begin best wel een beetje eng, maar video’s met jezelf op beeld wennen snel. Alleen mijn eigen stem, aiiii dat was echt wennen. De snelste weg door iets wat moeilijk/spannend of nieuw is, is toch rechtdoor.

Mijn zomerperiode wordt dus uitermate nuttig besteed. Ik werk aan mijn passie, aan mijn doelen, aan mijn vaardigheden en aan een uitbreiding van mijn aanbod. Dus mocht je filmpjes nodig hebben voor jouw website, presentatie, of wat anders: aarzel dan niet. Bespaar je het uitzoekwerk, de materialen, de ideeën en ga het avontuur aan met mijn hulp.

Het is nu de tijd om vorm te geven aan je passie. Gebruik die tijd goed. Vervolg je pad naar succes met behulp van nieuwe marketing.

Hulp nodig of vragen? Neem gerust contact met mij op.

Creatieve Groet,

Onne

Meld je aan voor een 1:1 gesprek

Ontdek 3 manieren waarop je online programma het verschil maakt in je bedrijf

Ben jij die ambitieuze ondernemer? Ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden.

 

Share This