fbpx
OnlineCursusBrief 009 De visie achter je online cursus

OnlineCursusBrief 009 De visie achter je online cursus

Beste %FIRSTNAME, 

De vorige keer heb je een OnlineCursusBrief gestuurd om mensen uit te nodigen voor je pilot. Spannend! Hopelijk heb je de eerste reacties al binnen. Ondertussen gaan we verder met het opschrijven van je visie. 

Een visie inspireert en motiveert. Mensen volgen graag mensen die weten waar ze het over hebben en die een sterke motivatie hebben om te doen wat ze doen. Omgaan met mensen die ervaring hebben met het probleem waar ze tegenaan lopen geeft houvast en stimuleert hun zelfvertrouwen. Mensen verbinden zich ook graag aan andere mensen met dezelfde kijk op het leven. Vertel daarom vandaag je verhaal. Met dit verhaal in gedachten ga je straks starten met het uitschrijven van de inhoud van je online cursus. 

Pak je werkdocument er weer bij. Heb je je visie nog nooit opgeschreven? Schrijf dan op waarom je doet wat je doet. Waarom je je doelgroep wil helpen. 

Misschien heb je je visie al eens opgeschreven en staat hij al op je website. Check dan of je hier nog steeds achter staat en of deze past bij de online cursus die je aan het maken bent. Schaaf hem zo nodig bij. 

Creatieve groet, 

Onne
Onlinecursuswebsites.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This