fbpx
OnlineCursusBrief 014 Verder met de pilot

OnlineCursusBrief 014 Verder met de pilot

Beste %FIRSTNAME, 

In de vorige OnlineCursusBrief heb ik je vertelt hoe je jouw cursus online kunt zetten. Hopelijk heb je een mooie oplossing gevonden die jou in de gelegenheid stelt om na deze online cursus nog meer cursussen aan te bieden. 

Mocht je nog geen oplossing hebben gevonden dan kan ik je op kort termijn verder helpen met het OCW platform. Het voordeel van dit platform is dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de techniek. Dat doen wij voor je. Je hebt de mogelijkheid om SAMEN met ons je platform te vullen en beheren. Wij doen ‘the heavy lifting’ door de online cursus in het platform te zetten, de huisstijl te integreren en de linken te leggen met andere benodigde programma’s. Maar dat is nog niet alles. We kunnen je ook helpen met de commerciële activiteiten die nodig zijn om je online cursus te verkopen. Dat doen we met e-marketing en Facebook advertenties. 

Meer weten? Stuur een mail naar onne@videocursusonline.nl met je naam, telefoonnummer en je ideeën om hierover in gesprek te gaan.

Anyways, we gaan nu verder met de pilot. Je deelnemers staan te popelen om te beginnen. 

Stuur die welkom mail

De komende tijd ga je samen met je deelnemers de pilot doorlopen. Je deelnemers hebben als het goed is al betaald. Dus de eerste stap is de deelnemers van je pilot welkom mail sturen met benodigde gegevens. Dat wil zeggen hun gebruikersnaam en wachtwoord, de inloglink en de startdatum.  

Bevragen tijdens de pilot

Bepaal ook op welk moment in de pilot je de deelnemers wilt bevragen. Dit kan na het doorlopen van elke module zijn. Of misschien wel aan het begin, midden en einde van de online cursus. 

Neem deze taak zeer serieus want je werkt met de mensen die jouw online cursus gaan beoordelen (en verbeteren met hun feedback). Dit zijn de mensen die straks praten over je producten. En die jou aan het einde van de online cursus die super belangrijke testimonials voor op je verkooppagina gaan geven.

In het artikel – De pilot van je online cursus lees je hoe je in 10 stappen een succesvolle pilot neerzet. 

Het zit er bijna op. Je ontvangt binnenkort nog een OnlineCursusBrief van mij over hoe je super overtuigende testimonials gaat verzamelen. 

Creatieve groet, 

Onne
Onlinecursuswebsites.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This