fbpx
OnlineCursusBrief 015 Testimonials verzamelen

OnlineCursusBrief 015 Testimonials verzamelen

Beste %FIRSTNAME, 

Hoe loopt de pilot? Zijn je deelnemers blij met de content die je gemaakt hebt? Heb je ze gedurende het volgen van de online cursus bevraagd?

Ik vermoed het wel, want als je mijn instructies uit de OnlineCursusBrief en blogs hebt opgevolgd kan het niet missen. Dit is namelijk het exacte proces dat ik al met veel van mijn klanten live heb doorlopen en nu aanbied in deze OnlineCursusBrief cursus. 

Ik ben heel benieuwd hoe het met de deelnemers in je pilot gaat. En jij waarschijnlijk ook. 

Daarom geef ik jou in deze OnlineCursusBrief de vijf vragen waarmee jij super overtuigende testimonials verzameld bij je pilot klanten.   

Super overtuigende testimonials vragen aan je klanten is belangrijk omdat je daarmee meer vertrouwen ontwikkeld van de mensen die jou nog niet kennen. Toekomstige klanten willen vaak eerst weten wat de ervaringen zijn van anderen die hen voorgingen.  

Bel ze of mail ze en stel de juiste vragen. 

  • Welke twijfels had je van tevoren?
  • Hoe was je ervaring met mijn product/dienst uiteindelijk?
  • Wat waren je resultaten van het gebruik van mijn product/dienst?
  • Aan wie zou je dit aanbevelen? (type klant laten benoemen)
  • Wat is verder nog leuk om te vertellen?

Creatieve groet, 

Onne

Onlinecursuswebsites.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This