fbpx

Over Onne

Graag vertel ik je wat meer over mezelf. Wie ben ik, waarom wil ik je helpen en waarom kan ik dat. 

Wie help ik en met wat help ik je

Wie help ik en met wat help ik hen (oftewel wie is je doelgroep en wat zijn de voordelen voor hen)?

Ik help coaches, therapeuten, trainers, adviseurs en kennisondernemer bij het maken van een online cursus en ALLES wat daarbij komt kijken.

Ik help deze mensen die goed zijn in hun vak, door ze te ontzorgen met alle facetten van het online cursus proces, want dat is mijn vak. Ik coach deze ondernemers aan de hand van mijn 7 stappen methode door het hele proces. Daarnaast zorg ik met de Done-For-You service voor het opzetten en technisch vullen van het online cursus platform (inclusief betalingssysteem), het schrijven van de verkooppagina, opzetten van de email funnels en het neerzetten van de Facebook advertenties.

Waarom wil ik je zo graag helpen

Veel ervaren ondernemers hebben een verlangen om online hun diensten/producten aan te bieden om zo meer impact, geld en tijdwinst te creëren. Eerst denken ze dat ze het wel zelf kunnen. Want dat is goedkoper en er is veel informatie online te vinden. Maar door de vele mogelijkheden raken mensen overladen met tips, adviezen en soms onjuiste informatie. En ze lopen vast in het technische stuk, hebben geen efficiënte procedure of raken ontmoedigd doordat het zo stroef loopt. Dit roept frustratie op en daardoor stagneert het proces en komt die online cursus nooit af. 

Ik werk graag met deze mensen omdat ze ambitieus zijn en willen bijdrage met hun unieke kijk op hun onderwerp. Ze hebben gewoon wat extra begeleiding en concrete hulp nodig om hun doelen te bereiken. 

Ga hier niet alleen mee worstelen!  Ik sta voor je klaar en leidt je met gemak naar een succesvolle online cursus. Jij hoeft je alleen te concentreren op de inhoud. Dan heb jij binnen een paar maanden een nieuwe tak aan je onderneming toegevoegd die je veel gaat opleveren in geld, tijd en status. En waarmee jij je klanten in beweging zet!  

Waarom ben ik de juiste persoon om je te helpen

Samenwerken om verder te komen doe je met mensen die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw doelen. 

Mijn achtergrond als vormgever, fotograaf en sociaal pedagogisch hulpverlener en online marketeer zet ik allemaal in. Dit is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit doe ik met passie en plezier.

Ik ben een kartrekker met overzicht, die zich erg makkelijk en goed kan inleven in de ondernemer en klanten. Daarnaast ben ik in staat om iets mooier en functioneler te maken. Deze talenten zet ik met heel veel plezier in voor ondernemers. Dat is voor veel van mijn klanten de hoofdreden waarom ze bij mij komen. Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

Bekijk de video’s waarin mijn klanten spreken over hun resultaten en onze samenwerkingen. 

Waar wil ik met je naar toe

Graag streef ik er naar om jou verder te helpen dan jezelf had gedacht! 

Share This