Authentiek, waarde leveren en flexibel zijn

Marketing op jouw manier

Je kunt je het beste onderscheiden met je vermogen om authentiek te zijn, directe waarde te bieden aan je doelgroep, en flexibel te blijven in de steeds veranderende trends en consumentenbehoeften.

Kies 1 á 2 online marketing strategieën, blijf daarbij en ga er vol voor is mijn advies. Met al deze manieren heb ik voldoende ervaring. Wat zeg ik. Ik gebruik ze ook in mijn eigen bedrijven. 

Online marketing strategieën die het verschil gaan maken

Podcast opzetten

Een podcast biedt je een unieke manier om een diepere, persoonlijke connectie op te bouwen met je publiek, je netwerk uit te breiden en om je expertise te delen.

 Ziet hier voorbeelden

E-mailmarketing

E-mailmarketing stelt je in staat om gerichte communicatie te verzorgen, van welkomstsequenties tot geavanceerde automatiseringen, door regelmatig waardevolle content en exclusieve aanbiedingen te versturen, kun je klantloyaliteit opbouwen en herhaalaankopen stimuleren.

Google Ads

Stuur onmiddellijk verkeer naar je website, wat bijzonder waardevol is in de beginfases van je bedrijfsgroei of bij de lancering van nieuwe cursussen. Gericht specifieke zoektermen vergroten de zichtbaarheid vergroot en verhogen de kans op meer verkopen.

Bloggen

Regelmatig bloggen helpt niet alleen bij het verbeteren van de SEO (zoekmachineoptimalisatie), maar positioneert je ook als een autoriteit. Schrijf om succesverhalen van klanten te delen, vragen te beantwoorden, en diepere inzichten te geven in hoe jouw diensten het verschil maken.

Advies en Coaching
Advies en Coaching
Advies en Coaching
Advies en Coaching
Advies en Coaching
TCMLover

Community building

Committeer jezelf en bouw je eigen online community. Creëer een levendige, ondersteunende omgeving waarin jouw doelgroep zich verzamelt, deelt en leert. Een uitstekende en uitdagende manier om je klanten het gevoel van verbondenheid met je merk te geven.

Online Workshops

Het aanbieden van gratis of betaalde webinars en online workshops kan een effectieve manier zijn om potentiële klanten te werven en bestaande klanten extra waarde te bieden door diepgaande trainingen en Q&A-sessies.

Affiliate Marketing

Door een affiliate programma op te zetten, kun je ambassadeurs voor jouw merk creëren die jouw diensten promoten in ruil voor een commissie. Dit kan een krachtige manier zijn om het bereik te vergroten en nieuwe klanten te werven via vertrouwde netwerken.

Je eigen app

Een app biedt een eigen extra platform om je merkidentiteit uit te dragen. Door consistentie in ontwerp, taal en gebruikerservaring te zijn, kun je een sterk merk bouwen dat herkenbaar is voor je doelgroep

Advies en Coaching

Community building

Advies en Coaching

Community building

Advies en Coaching

Community building

Ontdek hoe authentiek je al bent

Bepaal hoe welke waarde leveren

Begin, implementeer en geniet

Ervaringen van klanten