Voor je online cursussen, e-commerce en evenementenbeheer

Alles-in-één website

Wil je weten of dit voor jou geschikt is?

Maak kennis en plan je gratis gesprek via de knop

Wat is de Alles-in-één website

De Alles-in-één website is een zeer flexibele WordPress website. De online leeromgeving is ons uitgangspunt. Je hebt ook een e-commerce winkel (voor online programma’s, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking, algemene marketingtools en nog veel meer. Bekijk hieronder een voorbeeld en lees welke kenmerken de Alles-in-één website heeft. 

~

Online leeromgeving

Bied je online programma aan in een afgeschermde omgeving, maak je geen zorgen meer over de veiligheid. Jij bepaalt welke klanten welke producten kunnen zien, wij zorgen voor de benodigde techniek.

Winkel en betaalsysteem

Verkoop je cursussen, tickets, LIVE events, downloads en zelfs fysieke producten in je eigen online winkel. Ontvang betalingen direct, bepaal wanneer je jezelf uitbetaald en zie facturen terug in je  boekhoudsysteem.   

LIVE events beheren

 Plan en organiseer een LIVE evenement, communiceer de inhoud, stel het aantal tickets in, email de kopers en genereer een lijst van de aanwezigen.Wij zorgen voor een gestroomlijnde en klantvriendelijke ervaring .

Ontdek meer details over de basis onderdelen

Diverse leermiddelen

Tekst, afbeeldingen, video, audio, quizzen lever je online product aan zoals jij dat wilt.

Flexibel cursusbeheer

Bied lessen in willekeurige of lineaire volgorde aan. Geef inhoud direct of per tijdsinterval vrij. Bied open of beperkte inschrijvingskansen. En oneindige cursustoegang of een automatische verval datum.

Afleidingsvrije leermodus

Bied je deelnemers de gelegenheid om zich 100% te focussen op jouw content door de afleidingsvrije leermodus te gebruiken.

Verkoop programma's

Verkoop online programma’s via een eenmalige aankoop of abonnement. Bundel ze samen met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke goederen.

Geef kortingcoupons

Stel couponcodes in om kortingen te geven voor speciale evenementen, promoties of partners.

Veilig laten betalen

Laat je klanten veilig betalen met iDEAL, BanContact, PayPall of Credit Card. Beheer bestellingen in WooCommerce en genereer rapporten van je omzet.

Krachtige registratie

Verkoop tickets direct vanaf je site en e-mail deze automatisch aan je klanten. Exporteer deelnemers informatie naar CSV.

Overzichtelijke kalender

Geef evenementen weer zoals je wilt: toon ze in een kalender, op een kaart of met foto’s. Geef je klanten de mogelijkheid om de evenementen te ordenen op categorie of datum. 

Organiseer cursusdagen

Beheer in het platform je evenementen op categorieën en tags. Bewaar vaak gebruikte locaties en organisatoren, zodat je niet opnieuw informatie hoeft in te voeren voor elk evenement.

Bereik je potentiële klanten

Verzamel emailadresssen

Gebruik opt-ins waarmee je leads genereert en integreer deze direct in je emailmarketing software.

Deel op sociale kanalen

Laat gebruikers pagina’s of blogberichten delen op social media. 

 

Vindbaar in Google

Optimaliseer je site voor zoekmachines (SEO) met behulp van de RankMath PRO plugin voor pagina analyse.

 Onze hoogwaardige Samen verder groeien – Premium hosting

Betrouwbare hosting

Functierijke WordPress-platformen vragen veel van de hosting. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Extra snel platform

Je hebt standaard CDN (Content Delivery Netwerk) waardoor de pagina’s voor je bezoekers sneller laden. Jij en je bezoekers hebben hierdoor een fantastische gebruikerservaring!

Beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je website up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je website zo snel mogelijk weer functioneert.  

Premium plugins

Jouw unieke Alles-in-één website maakt gebruik van premium software om hoogwaardige functies uit te voeren. Denk aan het thema dat we gebruiken, de SEO software, Formulieren, Online Leeromgeving en Ticketservice. In deze constructie kunnen we deze functionaliteiten voordelig inzetten.

Jouw persoonlijke helpdesk

Jouw klanten mailen hun technische uitdagingen naar jouw persoonlijke helpdesk op jouw emailadres. Wij beantwoorden deze technische vragen en helpen je klanten verder. Jij hebt geen omkijken naar de techniekvragen.

Video instructies bibliotheek

Je hebt toegang tot de steeds verder uitbreidende video instructies bibliotheek waar vragen van jou en andere klanten worden beantwoord. Video’s over het gebruik van de website, online marketing toepassen, bloggen, active campaign en alles visueel en persoonlijk beantwoord

Veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn Alles-in-één website allemaal gebruiken?

De Alles-in-één website is een zeer flexibele WordPress website. De online leeromgeving is ons uitgangspunt. Je hebt ook een e-commerce winkel (voor online programma’s, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking, algemene marketingtools en nog veel meer.

Kan ik deze website in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar het platform. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen te verkopen en aan te bieden in het platform. 

Het Alles-in-één website heeft een uniek framework en ik bied de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van ons staat bij FlyWheel. Een zeer betrouwbare amerikaanse technische partij met veel medewerkers en know-how, zij zijn onze technische backup.

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in het platform. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je platform. We hebben het platform met Online leeromgeving zo ontworpen dat het de functies bied die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Wordt de Alles-in-één website gebackuped?

Ja, van de website en alle inhoud wordt dagelijks een backup gedraaid. Dit is een inclusieve dienst van OnlineCursusWebsites.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn website krijg?

We streven ernaar om je platform zo snel mogelijk op te leveren. Zodra dat is gebeurd, zijn er nog een paar extra stappen die we samen moeten zetten voordat de Alles-in-één website gebruikt kan worden.

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn Alles-in-één website?

In jouw website is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Kan ik mijn bestaande video's plaatsen in het Alles-in-één platform?

We adviseren om je video’s eerst te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang je dat doet, is het laten zien van de video’s in je platform een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief in de Alles-in-één website

Alles met betrekking tot de website zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en meer. Alles wat nodig is om het platform te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. 

Ondersteuning voor jouw klanten rondom technische problemen met inloggen, wachtwoord verloren of andere zaken op jouw platform wordt door ons verzorgd via de technische helpdesk.

Wat als ik zelf vastloop in het gebruik van mijn Alles-in-één platform?

Ondersteuning voor jou ontvang je door een een e-mail naar onne@onlinecursuswebsites.nl te sturen, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd. Met veel klanten heeft Onne ook Whatsapp contacten.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn Alles-in-één website?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in de Alles-in-één website.

Is mijn Alles-in-één website mobiel vriendelijk?

Jazeker, de website is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn Alles-in-één website?

Als je Alles-in-één website helemaal is ingericht word je aan het einde van het 1e jaar gedowngrade naar € 99 per maand. Voor deze € 99 per maand ontvang je de Samen verder groeien – Premium hosting. Heb je dan nog extra hulp nodig dan kun je aanvullend 4, 8 of 18 uur ondersteuning inkopen.

Kan ik verhuizen met mijn Alles-in-één website naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

We zullen je gewoon helpen om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige website specifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

Ik heb een onderneming opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. De premium plug-ins worden allemaal stopgezet. Wat betekend dat je deze zelf op eigen naam zal moeten aanschaffen om het platform veilig (ook voor Google) en up-to-date te houden

Bij mij blijven kan natuurlijk ook. Ik bied kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met Onne?

Simpel, omdat ik echt betrokken ben en je verder breng dan je zelf had bedacht! Bekijk hiervoor de referenties.

Share This