Voor je online cursussen, e-commerce en evenementenbeheer

Alles-in-één website

Een website die meegroeit met jouw ontwikkeling

Een flexibele, betrouwbare en op maat gemaakte WordPress website

Of je nu een bedrijfswebsite, online leeromgeving, e-commerce winkel of een evenementenbeheersysteem nodig hebt, wij hebben het voor je. Etaleer je expertise met waardevolle artikelen, verkoop je online producten, bied live diensten aan, bouw je mailinglijst uit en profiteer van vele andere functies.

Bekijk de video voor een eerste indruk

De 3 hoofdonderdelen

~

Online leeromgeving

Presenteer je online programma in een beveiligde omgeving zonder je zorgen te maken over veiligheidsissues. Jij bepaalt welke klanten toegang hebben tot welke producten; ik regel alle technische aspecten voor je

Winkel en betaalsysteem

Verkoop je cursussen, tickets voor LIVE events, downloads en zelfs fysieke producten via je eigen online winkel. Ontvang betalingen onmiddellijk, beslis zelf wanneer je uitbetaald wordt en integreer de facturen naadloos in je boekhoudsysteem.

LIVE events beheren

Plan en organiseer een LIVE evenement: communiceer de details, bepaal het aantal beschikbare tickets, informeer de kopers via e-mail en stel een lijst samen van de deelnemers. Ik garandeer een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring voor jou en je klanten.

Ontdek meer details

Diverse leermiddelen

Lever je online product aan met tekst, afbeeldingen, video, audio en quizzen, precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Flexibel cursusbeheer

Bied lessen aan in een willekeurige volgorde of volg een lineaire structuur. Kies ervoor om inhoud direct vrij te geven of in tijdsintervallen. Bied onbeperkte inschrijvingsmogelijkheden of stel een limiet in. Geef cursisten onbeperkte toegang of stel een automatische vervaldatum in.

Afleidingsvrije leermodus

Laat je deelnemers zich volledig concentreren op jouw content met de afleidingsvrije leermodus.

Verkoop programma's

Verkoop je online programma’s als een eenmalige aankoop of via een abonnement. Combineer ze eventueel met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke producten.

Geef kortingcoupons

Creëer couponcodes voor kortingen bij speciale evenementen, promotieacties of voor samenwerkingen met partners.

Veilig laten betalen

Zorg voor veilige betalingsopties voor je klanten met iDEAL, BanContact, PayPal of Credit Card. Beheer je bestellingen via WooCommerce en krijg inzicht in je omzet met gedetailleerde rapporten.

Krachtige registratie

Verkoop tickets rechtstreeks via je website en stuur ze automatisch per e-mail naar je klanten. Exporteer de gegevens van de deelnemers eenvoudig naar een CSV-bestand.

Overzichtelijke kalender

Presenteer je evenementen op de manier die jij wenst: in een kalenderweergave, op een kaart of aan de hand van foto’s. Bied je klanten de optie om evenementen te sorteren op categorie of datum.

Organiseer cursusdagen

Op het platform kun je je evenementen eenvoudig indelen op basis van categorieën en tags. Sla veelgebruikte locaties en organisatoren op, zodat je deze informatie niet bij elk evenement opnieuw hoeft in te voeren.

Bereik je potentiële klanten

Verzamel emailadresssen

Maak gebruik van opt-ins om leads te verzamelen en integreer ze naadloos met je e-mailmarketingsoftware.

Deel op sociale kanalen

Stel gebruikers in staat om pagina’s en blogberichten eenvoudig te delen op sociale media.

Vindbaar in Google

Optimaliseer je website voor zoekmachines (SEO) met de geavanceerde RankMath PRO-plugin voor pagina-analyse.

Hoogwaardige hosting

Betrouwbare hosting

Feature-rijke WordPress-platformen stellen hoge eisen aan hosting. Wij garanderen je een betrouwbare hostingomgeving die topprestaties levert.

Extra snel platform

Standaard maak je gebruik van een CDN (Content Delivery Netwerk), wat zorgt voor snellere laadtijden van je pagina’s. Dit garandeert zowel voor jou als voor je bezoekers een uitstekende gebruikerservaring!

Beveiliging en updates

We garanderen dat je website up-to-date, veilig en stabiel blijft. Ik handel proactief tegen hackers bedreigingen voordat ze toeslaan. Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je gevoelige informatie.Voorkom crashes of vertragingen van je website. Waak over de waardevolle informatie van je klanten. Mocht er onverwacht iets misgaan, dan zet ik alles op alles om je website zo snel mogelijk weer naar behoren te laten functioneren.

Premium plugins

Jouw unieke Alles-in-één website draait op premium software om geavanceerde functies te bieden. Dit omvat het thema dat we hanteren, SEO-software, formulieren, de online leeromgeving, membership, afbeeldingen reductie en de ticketservice. Dankzij deze opzet kunnen we deze functionaliteiten kostenefficiënt aanbieden

Jouw persoonlijke helpdesk

Jouw klanten kunnen hun technische vragen direct mailen naar jouw persoonlijke helpdesk. Ik neem de verantwoordelijkheid om deze technische vragen te beantwoorden en je klanten verder te helpen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technische kwesties.

Video instructies bibliotheek

Je krijgt toegang tot onze voortdurend groeiende bibliotheek met video-instructies. Hierin worden vragen van jou en andere klanten beantwoord. Ontdek video’s over websitegebruik, toepassingen van online marketing, bloggen, Active Campaign en meer – allemaal visueel en persoonlijk toegelicht.

Veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn Alles-in-één website allemaal gebruiken?

De Alles-in-één website is een uiterst flexibele WordPress-website, met de online leeromgeving als kern. Daarnaast beschik je over een e-commerce winkel voor online programma’s, evenementen en andere producten. Ook biedt het beheer voor live cursusdagen, mogelijkheden voor sociale samenwerking, essentiële marketingtools en nog veel meer.

Kan ik deze website integreren in mijn bestaande website?

Nee, dat is niet mogelijk. Wel kun je in je huidige website verwijzingen opnemen naar de Alles-in-één website. Zo kun je je bestaande website blijven gebruiken en tegelijkertijd online cursussen verkopen en aanbieden via de Alles-in-één website.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, dat kan, mits deze domeinnaam nog niet in gebruik is voor je huidige website. De domeinnaam zal gehost worden op de server van Adviespraktijk OCW.

Hoe is de site gehost?

We beschikken over twee hostingopties. De ene server is ondergebracht bij FlyWheel, een zeer betrouwbare technische partij uit Amerika met veel expertise en medewerkers; zij fungeren als onze technische back-up. De andere optie is om de website te hosten op onze eigen Adviespraktijk OCW server, welke bij TransIP in Nederland staat.

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Op het platform is het niet mogelijk om eigen plug-ins of thema’s te gebruiken. Deze beperkingen zijn ingesteld om wijzigingen te voorkomen die conflicten of verstoringen in je Alles-in-één website kunnen veroorzaken. We hebben de Alles-in-één website met online leeromgeving zo ontwikkeld dat het voldoet aan de behoeften van ambitieuze ondernemers, en deze functies kunnen in de loop van de tijd verder ontwikkelen.

Wordt de Alles-in-één website gebackuped?

Ja, van zowel de Alles-in-één websites als de bedrijfswebsites wordt dagelijks een back-up gemaakt, inclusief alle inhoud. Deze service is inbegrepen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn website krijg?

We zetten ons in om je Alles-in-één website spoedig op te leveren. Na oplevering zijn er nog enkele aanvullende stappen die we samen moeten doorlopen voordat de website volledig operationeel is.

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn Alles-in-één website?

In jouw Alles-in-één website is er plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Kan ik mijn bestaande video's plaatsen in de Alles-in-één website?

Ik raad aan om je video’s te hosten op platforms zoals Vimeo of eventueel YouTube. Wanneer je dit doet, kun je de video’s eenvoudig in je Alles-in-één website integreren door simpelweg de URL in de editor te plakken.

Wat is er inclusief in de Alles-in-één website

Alles wat betrekking heeft op de Alles-in-één website is inbegrepen: hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en nog veel meer. Alles wat essentieel is voor de levering en ondersteuning van de Alles-in-één website wordt door ons verzorgd.

Bij technische problemen van jouw klanten, zoals inlogproblemen, verloren wachtwoorden of andere kwesties op jouw platform, bied ik ondersteuning via de technische helpdesk.

Wat als ik zelf vastloop in het gebruik van mijn Alles-in-één platform?

Voor persoonlijke ondersteuning kun je een e-mail sturen naar onne@onlinecursuswebsites.nl. Ik reageer altijd binnen korte termijn. Contact via WhatsApp is eveneens gebruikelijk.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn Alles-in-één website?

Je kunt eenvoudig en efficiënt betalingen regelen via Mollie, aangezien dit al geïntegreerd is in de Alles-in-één website.

Is mijn Alles-in-één website mobiel vriendelijk?

Jazeker, de website is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn Alles-in-één website?

Zodra je Alles-in-één website volledig is ingericht, wordt aan het einde van het eerste jaar je tarief verlaagd naar €99 per maand. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de ‘Samen verder groeien – Premium hosting’. Mocht je aanvullende ondersteuning nodig hebben, dan kun je extra ondersteuningsuren inkopen in pakketten van 4, 8 of 18 uur.

Kan ik verhuizen met mijn Alles-in-één website naar een ander?

Ja, dat is mogelijk. Je verbindt je aan deze dienst voor minimaal één jaar. Na dit jaar kun je ervoor kiezen om naar een andere host over te stappen.

Ik assisteer je bij het verhuizen van de site naar een andere host. Let wel op: na de verhuizing kunnen er specifieke aanpassingen aan de website veranderen.

Mijn onderneming is gebaseerd op transparantie en betrokkenheid. Na de verhuizing zullen de premium plug-ins niet meer actief zijn. Dit betekent dat je deze zelfstandig moet aanschaffen om de Alles-in-één website veilig (ook in de ogen van Google) en actueel te houden.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bij mij te blijven. Ik sta garant voor kwaliteit en uitstekende service

Waarom samenwerken met Onne?

Het is simpel: ik ben oprecht betrokken en help je verder dan je ooit had gedacht! Bekijk de referenties voor ervaringen van anderen.