fbpx

Bescherm, vermarkt en verkoop eenvoudig je online programma's en producten op je eigen platform

Een alles-in-één platform voor je online onderneming speciaal voor coaches, therapeuten en becoming online ondernemers
~

Online cursus omgeving

Biedt je online programma aan in een afgeschermde omgeving. Jij bepaalt welke klanten welke producten kunnen zien, wij zorgen voor de benodigde techniek.

Betalingssysteem

Er zit een online winkel in je platform geïmplementeerd. Jij kunt cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen. Wij zorgen dat dit optimaal werkt. 

LIVE cursusdagen

Beheer je LIVE cursusdagen online. jij organiseert een LIVE dag, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces om je klanten te voorzien van de tickets.

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Je ontvangt een snel, veilig en stabiel platform

Snelle hosting | Dagelijkse backups en updatesPersoonlijke support 

Betrouwbare stabiele hosting

Functierijke WordPress-platformen vragen veel van de hosting. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Snel platform

Je hebt standaard CDN (Content Delivery Netwerk) waardoor de pagina’s voor je bezoekers sneller laden. Jij en je bezoekers hebben hierdoor een fantastische gebruikerservaring!

Dagelijkse beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je platform up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je platform zo snel mogelijk weer functioneert.  

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Je biedt klanten de beste leerervaring op het juiste moment

Klanten volgen jouw programma’s, waar en wanneer ze willen op de desktop, laptop, I-pad of telefoon

Diverse multimediamiddelen

Biedt de lesstof aan op de manier die het beste past bij jouw onderwerp: teksten, audio’s, video’s, afbeeldingen, animaties, gifs, enquêtes, tabellen en opdrachten. Neem testen en examens digitaal af.

Flexibel cursusbeheer

Biedt lessen in willekeurige of lineaire volgorde aan. Geef inhoud direct of per tijdsinterval vrij. Biedt open of beperkte inschrijvingskansen. En oneindige cursustoegang of een automatische verval datum. 

Afleidingsvrij leren

Biedt je deelnemers de gelegenheid om zich 100% te focussen op jouw content door de afleidingsvrije leermodus te gebruiken. 

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Verkoop online programma’s en producten in je eigen winkel

Onze krachtige, volledig geïntegreerde e-commerceondersteuning laat je cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen op basis van eenmalige of terugkerende abonnementen. Je ontvangt een volledig ingericht betalingssysteem.

Verkoop online programma's

Verkoop online programma’s via een eenmalige aankoop of abonnement. Bundel ze samen met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke goederen.

Kortingcoupons

Stel couponcodes in om kortingen te geven voor speciale evenementen, promoties of partners.

Veilig betalingsverkeer

Laat je klanten veilig betalen met iDEAL, BanContact, PayPall of Credit Card. Beheer bestellingen in WooCommerce en genereer rapporten van je omzet. Het platform maakt gebruik van End-to-end-codering en een SSL-certificaat is inbegrepen. 

Verkoop tickets voor je LIVE dagen

Beheer met gemak de administratie van je LIVE seminars, conferenties en cursusdagen. Verkoop tickets, registreer aanwezigen, maak terugkerende evenementen. Integreer met Outlook, Google Agenda en meer

Krachtige registratie

Verkoop tickets direct vanaf je site en e-mail deze automatisch aan je klanten. Exporteer deelnemers informatie naar CSV.

Kalenders

Geef evenementen weer zoals je wilt: toon ze in een kalender, op een kaart of met foto’s. Geef je klanten de mogelijkheid om de evenementen te ordenen op categorie of datum. 

Organisatie cursusdagen

Beheer in het platform je evenementen op categorieën en tags. Bewaar vaak gebruikte locaties en organisatoren, zodat je niet opnieuw informatie hoeft in te voeren voor elk evenement.

Jouw promotie functies werken automatisch

Het platform is gebouwd in WordPress, en ontworpen om mee te groeien met je onderneming. Met onze marketingfuncties bouw je aan de volledige aanwezigheid van je onderneming online

Opt-ins

Gebruik opt-ins waarmee je leads genereert en integreer deze direct in je emailmarketing software.

Sociaal delen

Laat gebruikers pagina’s of blogberichten delen op social media. 

 

SEO

Optimaliseer je site voor zoekmachines met behulp van de RankMath plugin voor pagina analyse.

Share This