fbpx

Bescherm, vermarkt en verkoop eenvoudig je online programma's en producten op je eigen platform

Een alles-in-één platform voor je online onderneming speciaal voor coaches, therapeuten en becoming online ondernemers
~

Online cursus omgeving

Biedt je online programma aan in een afgeschermde omgeving. Jij bepaalt welke klanten welke producten kunnen zien, wij zorgen voor de benodigde techniek.

Betalingssysteem

Er zit een online winkel in je platform geïmplementeerd. Jij kunt cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen. Wij zorgen dat dit optimaal werkt. 

LIVE cursusdagen

Beheer je LIVE cursusdagen online. jij organiseert een LIVE dag, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces om je klanten te voorzien van de tickets.

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Je ontvangt een snel, veilig en stabiel platform

Snelle hosting | Dagelijkse backups en updatesPersoonlijke support 

Betrouwbare stabiele hosting

Functierijke WordPress-platformen vragen veel van de hosting. Wij bieden je een betrouwbare hostingomgeving met top prestaties.

Snel platform

Je hebt standaard CDN (Content Delivery Netwerk) waardoor de pagina’s voor je bezoekers sneller laden. Jij en je bezoekers hebben hierdoor een fantastische gebruikerservaring!

Dagelijkse beveiliging en updates

We zorgen ervoor dat je platform up-to-date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zorgen wij er voor dat je platform zo snel mogelijk weer functioneert.  

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Je biedt klanten de beste leerervaring op het juiste moment

Klanten volgen jouw programma’s, waar en wanneer ze willen op de desktop, laptop, I-pad of telefoon

Diverse multimediamiddelen

Biedt de lesstof aan op de manier die het beste past bij jouw onderwerp: teksten, audio’s, video’s, afbeeldingen, animaties, gifs, enquêtes, tabellen en opdrachten. Neem testen en examens digitaal af.

Flexibel cursusbeheer

Biedt lessen in willekeurige of lineaire volgorde aan. Geef inhoud direct of per tijdsinterval vrij. Biedt open of beperkte inschrijvingskansen. En oneindige cursustoegang of een automatische verval datum. 

Afleidingsvrij leren

Biedt je deelnemers de gelegenheid om zich 100% te focussen op jouw content door de afleidingsvrije leermodus te gebruiken. 

Alles-in-een-platform
Alles-in-een-platform

Verkoop online programma’s en producten in je eigen winkel

Onze krachtige, volledig geïntegreerde e-commerceondersteuning laat je cursussen, tickets, downloads en zelfs fysieke producten verkopen op basis van eenmalige of terugkerende abonnementen. Je ontvangt een volledig ingericht betalingssysteem.

Verkoop online programma's

Verkoop online programma’s via een eenmalige aankoop of abonnement. Bundel ze samen met andere cursussen, evenementen of zelfs fysieke goederen.

Kortingcoupons

Stel couponcodes in om kortingen te geven voor speciale evenementen, promoties of partners.

Veilig betalingsverkeer

Laat je klanten veilig betalen met iDEAL, BanContact, PayPall of Credit Card. Beheer bestellingen in WooCommerce en genereer rapporten van je omzet. Het platform maakt gebruik van End-to-end-codering en een SSL-certificaat is inbegrepen. 

Verkoop tickets voor je LIVE dagen

Beheer met gemak de administratie van je LIVE seminars, conferenties en cursusdagen. Verkoop tickets, registreer aanwezigen, maak terugkerende evenementen. Integreer met Outlook, Google Agenda en meer

Krachtige registratie

Verkoop tickets direct vanaf je site en e-mail deze automatisch aan je klanten. Exporteer deelnemers informatie naar CSV.

Kalenders

Geef evenementen weer zoals je wilt: toon ze in een kalender, op een kaart of met foto’s. Geef je klanten de mogelijkheid om de evenementen te ordenen op categorie of datum. 

Organisatie cursusdagen

Beheer in het platform je evenementen op categorieën en tags. Bewaar vaak gebruikte locaties en organisatoren, zodat je niet opnieuw informatie hoeft in te voeren voor elk evenement.

Jouw promotie functies werken automatisch

Het platform is gebouwd in WordPress, en ontworpen om mee te groeien met je onderneming. Met onze marketingfuncties bouw je aan de volledige aanwezigheid van je onderneming online

Opt-ins

Gebruik opt-ins waarmee je leads genereert en integreer deze direct in je emailmarketing software.

Sociaal delen

Laat gebruikers pagina’s of blogberichten delen op social media. 

 

SEO

Optimaliseer je site voor zoekmachines met behulp van de RankMath plugin voor pagina analyse.

Alles-in-één platform veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn Alles-in-één platform allemaal gebruiken?

Het Alles-in-één platform is een zeer flexibele WordPress website. De online leeromgeving is ons uitgangspunt. Je hebt ook een e-commerce winkel (voor online programma’s, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking, algemene marketingtools en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om deze website uit te bouwen tot een volledig functionele bedrijfswebsite.

Kan ik deze website in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar deze website. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen aanbieden in deze website. 

De website heeft een uniek framework en ik biedt de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van VCO staat bij FlyWheel. Een zeer betrouwbare amerikaanse technische partij met veel medewerkers en know-how, zij zijn de technische backup van VCO. 

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in deze website. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je website. We hebben de website met Online leeromgeving zo ontworpen dat het de functies biedt die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Wordt het Alles-in-één platform gebackuped?

Ja, van het platform en alle inhoud wordt dagelijks een backup gedraaid. Dit is een inclusieve dienst van OnlineCursusWebsites. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn platform krijg?

We streven ernaar om je platform zo snel mogelijk op te leveren. Zodra dat is gebeurd, zijn er nog een paar extra stappen die we samen moeten zetten voordat de site kan worden gebruikt.

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn platform?

In jouw website is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Kan ik mijn bestaande video's plaatsen in het Alles-in-één platform?

We adviseren om je video’s eerst te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang je dat doet, is het laten zien van de video’s in je website een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief in het Alles-in-één platform?

Alles met betrekking tot het platform zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en meer. Alles wat nodig is om het platform te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. 

Ondersteuning voor jouw klanten rondom technische problemen met inloggen, wachtwoord verloren of andere zaken op jouw platform wordt als BONUS aangeboden via de technische helpdesk.

Wat als ik zelf vastloop in het gebruik van mijn Alles-in-één platform?

Ondersteuning voor jou ontvang je door een een e-mail naar onne@videocursusonline.nl te sturen, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd. Met veel klanten heb ik ook Whatsapp of Messenger contacten.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn platform?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in het Alles-in-één platform 

Is mijn Alles-in-één platform mobiel vriendelijk?

Jazeker, het platform is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn platform?

Als je Alles-in-één platform helemaal is ingericht kun je aan het einde van het 1e jaar downgraden naar € 99 per maand. Dit wordt wel geadviseerd. Heb je dan nog hulp nodig dan kun je aanvullend 4, 8 of 18 uur ondersteuning inkopen.

Voor deze € 99 per maand ontvang je de hosting service.

 

Kan ik verhuizen met mijn Alles-in-één platform naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

Daarvoor bieden we je een plug-in om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige platform specifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

Ik heb een onderneming opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. Het gros van mijn premium plug-ins wordt aangeboden in samenwerking met de hostingpartij en zijn ook vrij op eigen naam aan te schaffen.

Bij mij blijven kan natuurlijk ook. Ik bied kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met Onne?

Simpel, omdat ik echt betrokken ben en je verder breng dan je zelf had bedacht!

Share This