Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Onne Kierkels

 

Het is mijn missie om jouw onderscheidend vermogen naar boven te halen en te vertalen in je website en online diensten.

Ik vind het erg tof en inspiratievol om met ambitieuse ondernemers te werken die klanten écht vooruitgang willen laten maken in hun leven.

Mijn klanten willen hun verhaal vertellen, expertise delen en leven op hun voorwaarden.

Jouw klanten willen jouw uniekheid ervaren in je website en je (online) diensten. Hiervoor zet ik design, techniek en online marketing in. Voor mijn klanten is de techniek een vervelend obstakel, waar ze liever niet mee bezig zijn. Voor mij is de techniek een middel om jou te helpen je doelen te bereiken.

Met het Alles-in-één website neem ik de techniek compleet op mij. Met mijn online cursus expertise help ik jou en je klanten resultaten behalen. Met het delen van mijn online marketing ervaringen bied ik je houvast en een richting in het ondernemen. Laat je door mij ontzorgen!

Zoals een klant van mij laatst zei: “Ik heb weer het gevoel dat ik een collega heb, dat is heel erg fijn.”

Ik ga graag met je in gesprek om te luisteren naar waar jij staat met je onderneming, plannen, ideeën en waar jij heen wilt. Wie weet zijn we een match en kan ik je verder helpen dan je ooit had gedacht. 

 

Share This