Mijn naam is Onne

Ik haal jouw onderscheidend vermogen naar boven en vertaal deze in je website en online diensten.

Het is gewoon tof en inspiratievol om met ambitieuze ondernemers te werken die klanten écht vooruitgang willen laten maken in hun leven.

Mijn klanten willen hun verhaal vertellen, expertise delen en leven op hun voorwaarden.

In een wereld waar elke seconde telt, begrijp ik dat jij, als ondernemer, jouw tijd (bijna) waardevoller vindt dan goud (ligt eraan hoeveel ;). In ieder geval je passie en expertise horen niet verspild te worden aan de uitdagingen van websiteontwerp en -onderhoud. Daar kom ik in beeld, jouw vertrouwde partner, toegewijd aan het creëren van een naadloze, alles-in-één website die jouw visie en unieke doelgroep aanspreekt.

Met de ontzorgservice neem ik het technische werk uit jouw handen, terwijl ik je persoonlijk begeleid naar digitale uitmuntendheid. Met individueel advies en coaching graaf ik diep in de kern van jouw onderneming. Ik richt mij op het versterken van jouw positie en het vergroten van je impact. Je transformeert van een ondernemer die worstelt met digitale uitdagingen naar een leider wiens online platform levens beïnvloedt, klanten aantrekt en bedrijfsgroei stimuleert.

Ik ben pas tevreden als jij dat bent. Jouw feedback is mijn kompas voor continue verbetering en aanpassingen. Samen doorbreken we grenzen en realiseren we jouw online dromen.

Met het Alles-in-één website neem ik de techniek compleet op mij. Met mijn online cursus expertise help ik jou en je klanten resultaten behalen. Met het delen van mijn online marketing ervaringen bied ik je houvast en een richting in het ondernemen. En met mijn ontwerp achtergrond tover ik parels. Laat je door mij ontzorgen!

Zoals een klant van mij laatst zei: “Ik heb weer het gevoel dat ik een collega heb, dat is heel erg fijn.”

Ik ga graag met je in gesprek om te luisteren naar waar jij staat met je onderneming, plannen, ideeën en waar jij heen wilt. Wie weet zijn we een match en kan ik je verder helpen dan je ooit had gedacht. Plan direct via de button in het menu een gesprek met mij in.

Tot snel!

Creatieve groet,

Onne