Leuk dat je er bent!

Welkom in mijn LinkedIn netwerk

  Hieronder kan jij je eigen cadeautje kiezen. 

  Kijk hieronder goed naar de titel en de beschrijving. Die verteld als vanzelf of het cadeautje interessant is voor jou. Welk cadeautje past bij jouw zoektocht naar antwoorden en bij de fase waarin je zit in het online cursus proces?

  Ik nodig je ook uit om voor een goed gesprek met mij. Dat gesprek is een leuke en persoonlijke kennismaking en je”Ontdekt minstens 3 manieren waarmee je het verschil maakt in je bedrijf “. Klik hiervoor hieronder op de button en plan het gesprek in mijn agenda. Zo makkelijk gaat dat.

  Kies hieronder je cadeautje

  OCW 12 tips camera opnames

  Online Cursus Afvinklijst - Grip, overzicht en een voldaan gevoel tijdens elke stap van het online cursus maak proces

  Deze afvinklijst is het exacte proces dat ik bij al mijn klanten gebruik en de beste manier om aan de slag te gaan. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers zoals jij mogen begeleiden om hun kennis om te zetten naar een online cursus. Deze afvinklijst is daarvan het gevolg. Deze afvinklijst gaat je vele uren stress en onnodig werk besparen. Door deze stappen te volgen, heb je grip en overzicht op het proces en je voortgang bij het maken van je online cursus.

  OCW Een didactische opbouw van je online cursus

  Een didactische opbouw van je online cursus

  Een online cursus zonder didactiek helpt de klant niet die belangrijke oversteek te maken tussen wat ze wel en niet kunnen. Ze leren dan niet echt. Daarom is het nodig om een cursus te maken waar klanten écht resultaat mee gaan behalen. Dit is belangrijk voor je klant én het is belangrijk voor het voortbestaan van jouw onderneming!
  OCW 12 tips camera opnames

  12 Tips om je helemaal op je gemak te voelen als je voor de camera spreekt

  Presenteren voor de camera. Voor de ene ondernemer makkelijk voor de ander een vervelende taak. Ik ga je met deze download helpen om vol vertrouwen, plezier en passie voor de camera te staan. Je krijgt concrete tips om toe te passen en vanuit je kracht te starten met jouw verhaal.

  OCW verkoop pagina maken

  De verkooppagina van je online cursus maken

  Je hebt hard gewerkt aan je online cursus, maar hoe krijg je ze nu zover om van je te kopen? Het gaat erom dat je bezoekers slechts een route kunnen lopen op je site: naar de koopknop. Dat is het doel van de verkooppagina van je online cursus. Maar voordat het zover is zijn er diverse psychologische processen op gang gekomen in de hoofden van je potentiële klanten.

  OCW De belangrijkste kwadranten oefening

  De belangrijkste categorieën die richting geven in en aan jouw leven

  Iedereen heeft in zijn leven aandachtsgebieden. Deze zijn gebaseerd op je waarden, je wensen, je huidige leven en tal van andere factoren. Deze aandachtsgebieden noem ik in deze download categorieën. Welke categorieën de meeste aandacht (zouden moeten) krijgen hangt af van je eigen keuze. Die keuze ga je nu maken

  OCW Interessante lesindeling online cursus template

  Interessante lesindeling online cursus template

  Als je je cursus aan het uitschrijven bent speel je vast al vaak met de gedachten “Hoe kan ik de stof overbrengen?”, “Wat is nu interessant en wat niet?” “Hoe deel ik mijn les in?”, “Hoe breng ik didactiek in de inhoud van mijn online cursus?”. Deze template helpt je met het indelen van de les van je online cursus.

  OCW De musthave prijsformule voor je online cursus

  De must-have prijsformule voor je online cursus

  Zoals voor alles in de wereld is er ook voor het bepalen van de prijs van je online cursus een formule. Deze kan je verder in deze gids vinden.

  OCW Therapeuten praktijk opzetten

  ONDERNEMEN IN DE PRAKTIJK

  Wat je wel en niet moet doen bij het opzetten van een therapie praktijk ! Een ebook in samenwerking met Ferdinand Bijzet van het Kempler instituut en therapiepraktijk Relatie-Herstel. 

  Ervaringen van klanten van OnlineCursusWebsites

  Ferdinand Bijzet

  RelatieHerstelAcademie.nl

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  “Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

  Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen!” – Ferdinand Bijzet

  Yourdrumbooster.nl

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  “Ik had geen enkele twijfel om Onne in de hand te nemen om mij haarfijn uit te leggen hoe ik een en ander moest structureren voor een online cursus. Welke stappen moest ik zetten om het programma succesvol te maken? Onne vertelt je alle ins en outs die je nodig hebt. Hij legt de vinger op je kracht en zorgt ervoor dat dit terugkomt in het programma dat jij wil maken.” – Sebastiaan Spijker

  Praktijk-anazoe.nl

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ik zocht een business coach die mij kon helpen een programma op te zetten. Ik wilde wel blijvende begeleiding en wilde een kritische kijk op de inhoud. Onne sloot aan bij mijn tempo en gaf inhoudelijk veel input. Onne heeft alle technische werkzaamheden op zich genomen en dat doet hij nog steeds. Hij is heel gedreven, bekwaam en is betrouwbaar. Hij levert snel en kundig werk af en elke keer verrast mij dat weer. Ik heb een volledige nieuwe site, het programma is af. Dit hele proces heeft mij een boost gegeven in het durven laten zien wat ik in huis heb. Wil jij je werk naar een hoger level brengen en wil je meer mensen bereiken. Contact Onne.” – Lydia van der Put

  Meld je aan voor een 1:1 gesprek

  Ontdek 3 manieren waarmee je het verschil maakt in je bedrijf

  Ben jij die ambitieuze ondernemer? Ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden.

   

  Hoe ziet onze meeting eruit?

  • Na het plannen van een afspraak in mijn agenda, ontvang je een bevestiging met een Google Meet link. Klik daarop als de meeting begint. 
  • Eerst gaan we kijken naar de huidige situatie en je wensen.
  • Vervolgens ga jij manieren ontdekken waarop je het verschil gaat maken met je bedrijf en je doelen gaat bereiken.
  • Natuurlijk kan je al je vragen stellen.

  De investering voor deze sessie bedraagt € 70 exclusief BTW maar als jij je opgeeft en je goed voorbereid op de sessie dan is deze voor jou geheel GRATIS.

  Ik zie er naar uit om dit gesprek met jou te voeren. Bij aanmelding stuur ik je ook nog een gratis checklist voor het maken van een online programma les. Heb je er nog vragen over, stuur dan een mail aan onne@onlinecursuswebsites.nl. Ik help je graag. 

  Groet, Onne

  Share This