Leuk dat je er bent!

Welkom in mijn LinkedIn netwerk

Hieronder kan jij je eigen cadeautje kiezen.

Lees de titel en de beschrijving zorgvuldig. Die verteld als vanzelf of het cadeau interessant is voor jou. Welk cadeau past bij jouw zoektocht naar antwoorden en bij de fase waarin je zit in het online cursus proces?

Kies hieronder je cadeau

OCW 12 tips camera opnames

Online Cursus Afvinklijst - Grip, overzicht en een voldaan gevoel tijdens elke stap van het online cursus maak proces

Deze afvinklijst is het exacte proces dat ik bij al mijn klanten gebruik en de beste manier om aan de slag te gaan. De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers zoals jij mogen begeleiden om hun kennis om te zetten naar een online cursus. Deze afvinklijst is daarvan het gevolg. Deze afvinklijst gaat je vele uren stress en onnodig werk besparen. Door deze stappen te volgen, heb je grip en overzicht op het proces en je voortgang bij het maken van je online cursus.

OCW Een didactische opbouw van je online cursus

Een didactische opbouw van je online cursus

Een online cursus zonder didactiek helpt de klant niet die belangrijke oversteek te maken tussen wat ze wel en niet kunnen. Ze leren dan niet echt. Daarom is het nodig om een cursus te maken waar klanten écht resultaat mee gaan behalen. Dit is belangrijk voor je klant én het is belangrijk voor het voortbestaan van jouw onderneming!
OCW 12 tips camera opnames

12 Tips om je helemaal op je gemak te voelen als je voor de camera spreekt

Presenteren voor de camera. Voor de ene ondernemer makkelijk voor de ander een vervelende taak. Ik ga je met deze download helpen om vol vertrouwen, plezier en passie voor de camera te staan. Je krijgt concrete tips om toe te passen en vanuit je kracht te starten met jouw verhaal.

OCW verkoop pagina maken

De verkooppagina van je online cursus maken

Je hebt hard gewerkt aan je online cursus, maar hoe krijg je ze nu zover om van je te kopen? Het gaat erom dat je bezoekers slechts een route kunnen lopen op je site: naar de koopknop. Dat is het doel van de verkooppagina van je online cursus. Maar voordat het zover is zijn er diverse psychologische processen op gang gekomen in de hoofden van je potentiële klanten.

OCW De belangrijkste kwadranten oefening

De belangrijkste categorieën die richting geven in en aan jouw leven

Iedereen heeft in zijn leven aandachtsgebieden. Deze zijn gebaseerd op je waarden, je wensen, je huidige leven en tal van andere factoren. Deze aandachtsgebieden noem ik in deze download categorieën. Welke categorieën de meeste aandacht (zouden moeten) krijgen hangt af van je eigen keuze. Die keuze ga je nu maken

OCW Interessante lesindeling online cursus template

Interessante lesindeling online cursus template

Als je je cursus aan het uitschrijven bent speel je vast al vaak met de gedachten “Hoe kan ik de stof overbrengen?”, “Wat is nu interessant en wat niet?” “Hoe deel ik mijn les in?”, “Hoe breng ik didactiek in de inhoud van mijn online cursus?”. Deze template helpt je met het indelen van de les van je online cursus.

OCW De musthave prijsformule voor je online cursus

De must-have prijsformule voor je online cursus

Zoals voor alles in de wereld is er ook voor het bepalen van de prijs van je online cursus een formule. Deze kan je verder in deze gids vinden.

OCW Therapeuten praktijk opzetten

Ondernemen in de (therapeuten) praktijk

Wat je wel en niet moet doen bij het opzetten van een therapie praktijk ! Een ebook in samenwerking met Ferdinand Bijzet van het Kempler instituut en therapiepraktijk Relatie-Herstel.