Stap voor stap begeleid ik je en neem ik alle uitdagingen voor je uit handen. Ik creëer jouw Alles-in-één website en ondersteun je bij het opzetten en onderhouden van je online onderneming.

Dit is dé ontzorgservice die je ondernemersleven vereenvoudigt: Jij levert de inhoud, ik regel de rest.

Website, Cursus en Online marketing > Ontzorging

Online (marketing)

We ontwikkelen en implementeren online marketingstrategieën die aansluiten bij jouw ondernemersvisie. Hiermee bereiken we potentiële klanten en zorgen we ervoor dat je jouw programma's succesvol kunt verkopen.

Cursus ( product )

Je wordt begeleid bij het opzetten van een samenhangend aanbod en online product. Je leert hoe je een dienst beschrijft, een cursus opzet, videolessen opneemt en jezelf presenteert voor de camera. Vervolgens bewerk ik de video's, ontwerp de audiofragmenten en pdf's, en integreer de dienst in je website.

Website (Alles-in-één)

"De Alles-in-één website wordt speciaal voor jou ontworpen, passend binnen je huidige of nieuwe branding. Samen zetten we een strategie op om de vindbaarheid in Google te optimaliseren. Ik neem de technische kant voor mijn rekening, zodat jij verzekerd bent van een veilige, regelmatig geback-upte en altijd actuele website.

Het stap voor stap jaartraject

“Het onderstaande proces biedt je duidelijkheid en inzicht. Hoewel elke ontzorgservice-samenwerking op maat wordt gemaakt, kan de volgorde en inhoud per ondernemer enigszins variëren.

Stap 1 Ontdek jezelf, je bedrijf en je markt

Samen zetten we de basis op van je onderneming

 • Waarom doe je wat je doet ?
 • Beschrijf je bedrijf
 • De markt en de doelgroep bepalen
 • Je marketingboodschap vinden
 • Wat is je aanbod?
 • Je huisstijl wordt eventueel ontworpen

Stap 2 Bepaal je klant, systeem en aanbod

 • Buyer Persona maken
 • Kapstok ontwerpen
 • Verdienmodellen kiezen
 • Product(en) neerzetten

Stap 3 Alles-in-één website

Wij beginnen met het inrichten van jouw eigen Alles-in-één website

 • De domein en hosting techniek wordt geregeld
 • De pagina’s en de menu structuur worden bepaald
 • Je huisstijl en afbeeldingen worden geïmplementeerd
 • Marketing teksten worden geschreven en samen verfijnd
 • De winkel, online omgeving en agenda worden ingericht voor gebruik
 • Contactformulieren worden ingesteld
 • De Alles-in-één website gaat live

Stap 4 Online cursus (Jij de inhoud ik de rest)

We gaan jouw kennis en vaardigheden omzetten naar een online cursus. Jij schrijft de inhoud, wij begeleiden je en maken de content.

 • Ontwerpen goed verkoopbare didactische online cursus
 • Pilot uitvoeren, schrijven van inhoud, werken met klanten
 • Leer videolessen opnemen en eventueel presenteren voor de camera
 • Video’s, audio’s en pdf’s afgestemd op je huisstijl

Stap 5 Online leeromgeving en winkel vullen

De online cursus wordt in de leeromgeving geplaatst. Nu kunnen we starten met de marketing en de verkoop.

 • Online leeromgeving vullen
 • Winkelinrichting
 • Facturen en mailings instellen
 • Controle van de techniek

Stap 6 Begeleiding Online marketing

Je leert welke marketingstrategie voor je gaat werken en vindt uit welk bij jouw past. Wij zullen veel werk voor je doen terwijl jij leert on-the-job.

 • Online marketing strategieën implementeren
 • Salespagina online cursus maken
 • Emailmarketingsoftware* funnel opzetten
 • Nieuwsbrief maken
 • Vermarkt- en verkoopstrategieën bedenken
 • Sparren over social media strategie

*exclusief en software zelf aanschaffen

Stap 7 Verdiepen en verbeteren

Jij gaat inhoudelijke content maken en wij geven de richting aan.

 • Meer content op de website
 • Wij implementeren de SEO
 • Jij leert zelf werken met je website
 • Je ontvangt maandelijks de analytische en SEO status van het platform
 • De Emailhelpdesk voor je klanten wordt actief

Stap 8 Samen verder groeien vervolg

Het ontzorgjaar zit erop. Je hebt een Alles-in-één website en enorm veel geleerd over ondernemen, je website en online marketing. Je hebt een draaiende online onderneming die klaar is om verder te groeien.

 • Onderhoud, veiligheid en updates van het platform verzorgen wij
 • Maandelijks 45 minuten live gesprek
 • Vind antwoorden in de video instructie bibliotheek
 • Extra ondersteuning altijd mogelijk

Klanten aan het woord

Annet Bloema

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ik wilde heel graag iets met online trainingen doen, maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken? Tijdens het jaartraject met Onne zijn er super veel mooie dingen gebeurd met mijn bedrijf Bootcamp4Kids. Mijn bedrijfs is visueel super geprofessionaliseerd, met name de website en de branding. Onne heeft ook mijn kinderboek vormgegeven en gekoppeld aan de online training. We hebben samen de opnames gemaakt van deze training. Hij is super gaaf en aansprekend geworden voor kinderen. ”

Karin Hoogeboom

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik had zelf al wat online trainingen staan dus ik twijfelde eerst. Maar Onne heeft mij als eerste geholpen om binnen de producten die ik al heb mijn klanten de stappen te laten doorlopen waarvan ik wil dat ze die doorlopen. Er is veel meer structuur in mijn aanbod gekomen. Met de simpele tips van Onne krijg ik ze nog beter in actie. Het is allemaal veel helderder en duidelijker geworden voor mij.

 Ferdinand Bijzet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ik heb Onne mijn idee voorgelegd en hij had direct heel veel ideeen. Maar hoe doe je dat? Onne overtuigde mij om met hem aan de slag te gaan zodat ik me kon focussen op de inhoud en dat hij mij begeleiden hoe je dat nou doet. Ik heb geen moment spijt gehad.

Hij heeft me van het begin tot het einde geholpen om de juiste keuzes te maken Onne daagde mij direct uit. We werkten samen en elkaar deskundigheid heeft geleid tot een fantastisch product. In 4 maanden van idee tot een volledig product. Onne sluit bij mij aan, is kritisch, geeft feedback en altijd op een manier waarop mijn idee beter wordt. ”

“Ik zocht hulp bij de techniek voor mijn online programma en ik kreeg nog veel meer”

Annemiek de Nijs

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ik was opzoek naar iemand die mij kon begeleiden in het online training maken. Onne kan veel. Hij is niet alleen graficus maar is als persoon altijd ‘willing to help’. Hij heeft mij vertrouwen gegeven, geloofde in mij, gaf heel goed richting aan mijn proces. We hebben 8 productlanceringen gedaan. Ik heb veel deelnemers gekregen. Ik kan je Onne van harte aanbevelen ”

Daniel Derweduwen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Onne is een bezieler. Dankzij hem heb ik een website die klanten aantrekt. Hij heeft met oog voor detail mijn wensen verwoord. Hij gelooft in mij en mijn producten en ondersteunt mij met de marketing. Ik wist niet waar ik moest beginnen, daar verloor ik veel energie aan. Onne zijn kennis en ervaring ging verder dan ik voor mogelijk had, dat zie ik aan de steigende verkoop van mijn producten. De structuur en indeling van de website is mooi, duidelijk en gestructureerd geworden voor mij en mijn klanten. Er is duidelijk veel aandacht aan besteed.

Josette Verwijst

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ik was al een tijdje bezig met de inhoud van de cursus. Maar toen ik de cursus online wou brengen kwam ik erachter dat er veel bij kwam kijken. De salespage, webspagina, de mailfunnels inrichten, de video’s maken, betalingssysteem koppelen. Er kwamen steeds meer technische dingen bij kijken waarvan ik merkte dat ik er niet heel veel verstand van had. Technische dingen waar ik mij niet mee bezig hou. Onne gaf mij vanaf het begin goede handvatten en tips zodat ik kon aanleveren wat nodig was. In een korte tijdsbestek waren we klaar. Facebookadvertising hebben we ook ingezet. Neem een specialist in de hand zoals Onne.”

Een klant over mij tegenover zijn klanten

“Zijn kennis en ervaring is voor mij van onschatbare waarde waardoor mijn platform RelatieHerstelAcademie tot stand is kunnen komen. Ik vind Onne zeer waardevol omdat hij moeite doet om mij te begrijpen en het online gebeuren daaraan aanpast om maximale voordelen uit te halen. Hij weet waarmee hij bezig is. Eveneens een grote waarde is de service die Onne geeft. Is er een technisch probleem, Onne lost het direct op. Op dit vertrouwen kunnen rekenen is zeer waardevol voor mijn bedrijf. Bovendien weet onne mijn producten af te stemmen op de vraag van de klanten zelf en geeft hij mij inspiratie. ” Ferdinand Bijzet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dennis verteld over zijn wens om een online elearning op te zetten. We zaten snel in stroomversnelling en Dennis is al snel groter gaan denken dan zijn eigen idee. Hij heeft gebruik gemaakt van mijn blauwdruk om zijn bedrijf te professionaliseren. “De blauwdruk is heel erg belangrijk als je begint met elearning. Er zijn 100 dingen die belangrijk zijn waarvan je er 98 niet kent. Onne kent dit wel. Ik ben heel blij hoe we dit samen hebben gedaan”

Dennis van Vugt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De ontzorgservice is een jaartraject waarin je intensief begeleidt en ontzorgd wordt bij het opzetten van je online onderneming.

Heb je vragen over deze service of wil je meer informatie? Ik sta voor je klaar. Klik op de button. Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een link om een gesprek in mijn agenda in te plannen.”

De Alles-in-één website is compleet en inclusief. Bekijk hier enkele voorbeelden

Onder de afbeeldingen vind je technische gegevens die de snelheid van de website weergeven. 

RelatieHerstelAcademie

RelatieHerstelAcademie.nl

RelatieHerstelAcademie
Souadabdellaoui

Souadabdelloui.nl

Ontzorgservice voor ambitieuze ondernemers
RethinkRebels

RethinkRebels.com

Rethink Rebels
Blauwdruk om je bedrijf te professioniseren

HealthPulse.nl

Ontzorgservice voor ambitieuze ondernemers

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestaande huisstijl gebruiken?

Een bestaande huisstijl gebruiken bij het inrichten van je Alles-in-één webite en je online programma is goed mogelijk. Het is zelfs aan te raden voor de eenduidigheid van je productlijn en de herkenbaarheid.

Heb je nog geen eigen stijl dan gaan we deze samen ontdekken. We richten ons op de kleuren, de lettertypes, de stijl van de afbeeldingen en de toon van de teksten.

Ik of mijn vormgever ontwerpt al mijn content, is dat geen probleem?

Jij weet het beste welke stijl exact bij je past. Als je al samenwerkt met een andere grafisch vormgever dan is het handig als deze een origineel bestand van het logo, de kleurwaarden, de gebruikte lettertypes en in te zetten afbeeldingen deelt zodat we deze kunnen gebruiken in de website. Dit met als doel dat alle content in dezelfde stijl naar buiten komt. 

Wat voor soort marketing middelen adviseer je in te zetten?

De middelen die ik adviseren om in te zetten om je potentiële klanten te bereiken zijn een Facebookbedrijfspagina, Facebook advertenties, Google advertenties, emailmarketing en bloggen. Daarnaast begint de eerste lancering al tijdens het opzetten van je pilot groep. Ik help je daar actief mee.  

Welke emailmarketing software adviseer je?

De emailmarketingsoftware die ik adviseer voor het bereiken van je potentiële klanten en klanten is Active Campaign. Hiermee kun je de beste funnels bouwen en je klanten bedienen. 

Ik wil zelf mijn emailmarketing inrichten, kan dat?

Ja, en je kunt ook nog om advies vragen. Ik heb jaren ervaring met online emailmarketing gericht op online programma’s. 

Ontwerp je onbeperkt alles voor mij?

Nee, we ontwerpen de inrichting van je Alles-in-één website en een eerste online programma. Vervolg programma’s zijn tegen meerprijs. We ontwerpen niet je social media berichten.

Wat ontwerp je voor ons?

Ik richt de pagina’s van het Alles-in-één platform in volgens jouw stijl. Denk dan aan de kleur van de knoppen, de gebruikte lettertypes, de afbeeldingen, de layout van de emails.

Jij schrijft het online programma en neemt de video’s en audio’s op (met mijn hulp) en ik zorg voor het verdere ontwerp van deze multimedia middelen. Audio’s en video’s* worden bewerkt en in je Vimeo-account geplaatst. Alle pdf’s worden grafisch opgemaakt en zelfs e-mails komen in jouw stijl te staan. 

In alle content komen jouw stijlelementen naar voren zodat alle middelen eenzelfde professionele uitstraling hebben. 

* Video bewerken tegen meerprijs

Wat doe jij aan de emailmarketing?

Ik richt eventueel een aantal emailfunnels in om je potentiële klanten bekend te maken met je content en om aan een relatie met jou te werken. 

Wat doe jij aan de Facebook of Google advertentie?

Facebook en Google advertenties moeten goed gestructureerd worden voorbereid. Ik zet de eerste advertentie op, daarna is het nodig dat je jezelf gaat verdiepen in de advertenties en hoe het advertentie beheer werkt. Dit zodat je het eventueel zelf kunt herhalen. Ik begeleidt je bij het opzetten van teksten en afbeeldingen voor die eerste advertentie. 

Help jij met het lanceren van mijn online programma?

Door mijn jaren ervaring heb ik een aantal effectieve lanceringen tot mijn beschikking. Deze zet ik in om jouw online programma te vermarkten en te verkopen. Ik leg de koppelingen tussen het Alles-in-één platform, de emailmarketingsoftware en eventueel Facebook en Google.

Is de Alles-in-één website inclusief?

Ja, bij de ontzorgservice is de alles-in-één website inclusief.

Waar vind ik meer info over de Alles-in-één website?

Er is een speciale pagina gemaakt op deze website waar je alle info vind over de Alles-in-één website. Die vind je hier.