fbpx

Het Alles-in-één platform voor je online onderneming

  • Je wilt dat de techniek van je website wordt geregeld
  • Je wilt geen standaard platform maar echt je eigen look en feel uitzenden
  • Je wilt online programma’s kunnen aanbieden
  • Je wilt LIVE events kunnen inplannen in een agenda op je website
  • Je wilt je programma en events kunnen verkopen
  • Je wilt integraties met je emailmarketing en social media

Het platform is een manier om meer bedrijven te helpen de technische details aan OCW overlaten om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: groeien en slagen!

Bekijk hieronder dan wat ik voor je kan betekenen of vul je gegevens in en we spreken elkaar snel. Je kan al je vragen stellen, die ik met alle liefde zal beantwoorden.

Voor en achternaam(Vereist)

Enkele klanten websites

Alles-in-een-platform

Meditations-for-children.com

Alles-in-een-platform

Praktijk-anazoe.nl

Alles-in-een-platform

Coachcaro.nl

Alles-in-een-platform

relatieherstelacademie.nl

Alles-in-een-platform

Jebruiloftplannen.nl

Alles-in-een-platform

Breathcompany.nl

Veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn Alles-in-één platform allemaal gebruiken?

Het Alles-in-één platform is een zeer flexibele WordPress website. De online leeromgeving is ons uitgangspunt. Je hebt ook een e-commerce winkel (voor online programma’s, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking, algemene marketingtools en nog veel meer.

Kan ik deze website in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar deze website. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen aanbieden in deze website. 

De website heeft een uniek framework en ik bied de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van ons staat bij FlyWheel. Een zeer betrouwbare amerikaanse technische partij met veel medewerkers en know-how, zij zijn onze technische backup.

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in deze website. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je website. We hebben de website met Online leeromgeving zo ontworpen dat het de functies bied die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Wordt het Alles-in-één platform gebackuped?

Ja, van het platform en alle inhoud wordt dagelijks een backup gedraaid. Dit is een inclusieve dienst van OnlineCursusWebsites. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn platform krijg?

We streven ernaar om je platform zo snel mogelijk op te leveren. Zodra dat is gebeurd, zijn er nog een paar extra stappen die we samen moeten zetten voordat de site kan worden gebruikt.

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn platform?

In jouw website is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Kan ik mijn bestaande video's plaatsen in het Alles-in-één platform?

We adviseren om je video’s eerst te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang je dat doet, is het laten zien van de video’s in je website een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief in het Alles-in-één platform?

Alles met betrekking tot het platform zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en meer. Alles wat nodig is om het platform te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. 

Ondersteuning voor jouw klanten rondom technische problemen met inloggen, wachtwoord verloren of andere zaken op jouw platform wordt als BONUS aangeboden via de technische helpdesk.

Wat als ik zelf vastloop in het gebruik van mijn Alles-in-één platform?

Ondersteuning voor jou ontvang je door een een e-mail naar onne@videocursusonline.nl te sturen, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd. Met veel klanten heb ik ook Whatsapp of Messenger contacten.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn platform?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in het Alles-in-één platform 

Is mijn Alles-in-één platform mobiel vriendelijk?

Jazeker, het platform is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn platform?

Als je Alles-in-één platform helemaal is ingericht word je aan het einde van het 1e jaar automatische gedowngrade naar € 99 per maand. Voor deze € 99 per maand ontvang je de hosting service en een uur coaching per maand. Heb je dan nog extra hulp nodig dan kun je aanvullend 4, 8 of 18 uur ondersteuning inkopen.

Kan ik verhuizen met mijn Alles-in-één platform naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

Daarvoor bieden we je een plug-in om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige platform specifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

Ik heb een onderneming opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. De premium plug-ins worden allemaal stopgezet. Wat betekend dat je deze zelf op eigen naam zal moeten aanschaffen om de website veilig (ook voor Google) en up-to-date te houden

Bij mij blijven kan natuurlijk ook. Ik bied kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met Onne?

Simpel, omdat ik echt betrokken ben en je verder breng dan je zelf had bedacht!

Share This