fbpx

Meld je aan voor een 1:1 gesprek

Ontdek 3 super strategieën waarop je online programma wél het verschil maakt in je bedrijf

Ben jij die ambitieuze ondernemer? Wil je een eigen online programma? Maar twijfel je enorm om er aan te beginnen omdat je denkt dat online programma’s niets opleveren? Laat die twijfel voor wat hij is en ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden. 

Wil jij klaar zijn voor de volgende pandemie of lockdown? Heb jij een eigen methodiek en wil je graag meer mensen helpen, meer inkomsten en meer vrijheid in je tijd?

Werk je al een hele tijd met  passie, ervaring en expertise hard om je klanten verder te helpen? Dan is het wellicht tijd om van je dienst een online product te gaan maken en deze aan te bieden op je website. 

Je hebt vast een beeld bij hoe jouw dienst er online uit zou moeten zien. Maar weet je ook hoe je een product maakt dat het verschil maakt? Weet jij waar je dan extra aandacht aan mag besteden?  Welke invalshoeken de meeste resultaten opleveren? En wil je je kostbare tijd inzetten om een online programma te maken en maanden later erachter te komen dat het toch niet werkt?

Als ik nog steeds je interesse heb lees dan verder.

Want stel je voor hoe fantastisch het is als je echt kan focussen op een succesvolle online onderneming en alleen het werk hoeft te doen wat je het allerliefst doet. Dat kan! Ik vertel je graag HOE in een 1:1 gesprek. 

Wat krijg je in deze sessie. 

  • Je krijgt 45 minuten van mijn tijd in een persoonlijke 1:1 sessie, zodat jij op maat advies krijgt over jouw situaties.
  • Je ontdekt de 3 super strategieën waarop je online programma wél het verschil gaat maken en jij je doelen bereikt.
  • Je leert hoe je kan focussen op het werk dat jij het allerliefst doet, terwijl je toch een programma creëert.
  • Je doet inzichten op qua de tijdsinvestering die gemoeid is met een online programma aan je bedrijf toe voegen.
  • Je ervaart een hoge energie door tal van nieuwe, uitdagende ideeën en een bulk aan inspiratie.

De investering voor deze sessie bedraagt € 129 exclusief BTW maar als jij je opgeeft en je goed voorbereid op de sessie dan is deze voor jou geheel GRATIS.

Ik zie er naar uit om dit gesprek met jou te voeren. Plan in mijn agenda een moment. Bij aanmelding stuur ik je ook een gratis checklist voor het maken van een online programma les. Heb je er nog vragen over, stuur dan een mail aan onne@onlinecursuswebsites.nl. Ik help je graag.

 

Groet, Onne