fbpx

Alles-in-een platform

Hartenwens.info

Karin Kagenaar is een van de eerste verloskundige in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in HypnoBirthing en het begeleiden van zwangeren stellen. Zij had een bestaande website die niet meer werkbaar, onoverzichtelijk en traag was. Ze worstelde met haar positionering omdat ze zich ook had gericht op andere disciplines en ze kreeg last van concurrenten die beter gevonden werden. Daarnaast verkocht ze niets rechtstreeks via haar website.  

Ik heb de website van Karin opgenomen in mijn hosting en deze compleet nieuw opgebouwd. Karin heeft met hulp van mijn coaching keuzes gemaakt rondom haar bedrijf en daardoor konden we een betere structuur aanbieden en dingen automatiseren. 

Er is visueel en technisch structuur aangebracht in de nieuwe website en gewerkt aan een eenduidige uitstraling. 

Karin is online workshops gaan aanbieden met goede resultaten. Ze heeft diensten afgestoten en samengevoegd. Haar aanbod is hierdoor veel duidelijker geworden. 

Karin verkoopt nu de toegang tot haar trainingen, events, online workshops en producten in haar eigen online winkel. 

In de laatste fase hebben we ons gericht op het verbeteren van de vindbaarheid op Google en het verbeteren van de emailmarketing.

 

Voorbeelden

Community platform

Danielderweduwen.be

Daniël had een website, waar hij ontevreden over was. Hij verkocht niets en had de grote wens om het internet te gaan gebruiken om meer mensen te helpen. Dit zodat hij meer tijd kon vrijmaken om onderzoek te doen en artikelen te schrijven.

We hebben een logo ontworpen, vervolgens een website, de online academie en 4 maanden achter elkaar programma’s succesvol gelanceerd door steeds dezelfde maar een verbeterde lancering uit te voeren.

Na een jaar hebben we het Alles-in-één platform omgebouwd naar een community-platform en weer een jaar later zaten er meer dan 1000 leden in deze community. We zijn samen maandelijks online lezingen gaan geven en bieden een lidmaatschap aan. 

Inmiddels rolt het balletje bij Daniel zo goed dat organisch steeds meer verkeer komt naar de website. Via sociale media weet hij duizenden mensen te boeien met zijn onderwerpen en worden zijn berichten honderden malen per dag gedeeld.

Bedrijfswebsite

Everyone-inc.nl

Angelique had nog geen logo, geen website en nog helemaal geen bedrijf toen ze hulp inriep van onlinecursuswebsites.nl.

Haar website moest lef, betrouwbaarheid, zakelijk en een persoonlijkheid sfeer uitstralen.

Ik ben begonnen met het maken van een mooi fris maar zakelijk logo. Door een van de voorstellen veranderde zelfs de naam van haar bedrijf. Het mooie frisse logo, de heldere kleuren, ronde kaders en elegante typografie maken een fijn geheel.

Het is mogelijk met deze website om nieuwsbrieven te verzenden, een kennismakingsformulier in te vullen en in contact te komen met Angelique. Regelmatig schrijft Angelique een nieuw artikel en plaatst dit zelf op de website.

Voorbeelden

Bedrijfswebsite

Jeekel.training

Linda wilde graag een nieuw logo, mooie kleuren en elegante typografie. Haar website moest een persoonlijke sfeer uitstralen aangezien ze o.a. werkt vanuit haar persoonlijke levenservaringen. Mensen moeten zich welkom voelen op de website en zich aan kunnen melden voor haar trainingen. 

De website is ontworpen, de producten zijn bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in een nauwe (online) samenwerking en sparring over de online onderneming van Linda.

Linda is ook actief op YouTube waar VCO de video’s voor heeft ge-edit.

Voorbeelden

Losse online academie

Bootcamp4Kids academie

Bootcamp4kids heeft een online leeromgeving met online cursus genaamd: “Ik word geheim agent”, voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Met daaraan gekoppeld een Hardcover kinder Doe-Boek. 

De 11 video’s, waarin ik de geheime agent speel, zijn door mij opgenomen met een Selfiecamera om de snelheid van het vakgebied te laten zien. 

Ook de complete website, emailmarketing, uitnodigingen, diploma’s, beloningen, badges, ebooks en social media headers zijn door VCO gemaakt. Dit alles in 9 verschillende thema’s.

Voorbeelden

Bedrijfswebsite

Talentenexpert.nl

Marianne wilde een eenvoudige en effectieve website. Ze wilde een persoonlijke maar zakelijke uitstraling. We hebben het logo van De Talentenexpert ontworpen. Daarna is de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn samen met Marianne gemaakt. Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Marianne.

Voorbeelden

Alles-in-één platform

Relatieherstelacademie.nl

Ferdinand had jaren ervaring met stellen in een vertrouwenscrisis. Hij kwam bij Onne en wist niet waar te starten. Na 8 maanden stond er een online leeromgeving voor stellen die in een vertrouwenscrisis zitten en hier S.A.M.E.N. uit gaan komen. De structuur van de training, de branding, de academie, de uiteindelijke video opnames zijn gemaakt en geëdit door OnlineCursusWebsites.

Op deze website kan je een gratis weggever downloaden, de online training S.A.M.E.N. verkopen en volgen en er is een uitgebreide aparte sectie om jezelf als samenwerkingspartner te registreren. Inmiddels zijn er 50 partners (affiliates) die zich verbonden hebben aan ons onze dienst. 

Relatie Herstel en OnlineCursusWebsites werken al 3,5 jaar samen in een partnerschap.

Voorbeelden

Bedrijfswebsite

Voorbeelden

Online Academie

Faktor5.nl

Jeannette en OnlineCursusWebsites (voorheen videocursusonline) werken al meer dan 10 jaar samen in verschillende periodes. De website is van de grond af opgebouwd. Faktor5 maakt gebruik van partners die door Jeannette zijn opgeleid. Er is een winkel met fysieke en digitale producten in de website en een online leeromgeving met diverse opleidingen. 

Faktor5.nl

Sinds 2018 (juni) is het tijd om de live trainingen van Faktor5 online te brengen in de nieuwe Faktor5 academie. De academie biedt plaats aan een complete blended jaartraining waar professionals zich kunnen scholen in het specialisme ‘eenzaamheid’. De complete branding van de academie is door VideoCursusOnline op maat ontworpen.  De producten zijn online verbeterd, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles met minimale instructies over de online business van Jeannette.

Voorbeelden

Alles-in-één platform

Nailsbyhand - Nails4Profit

Andine van Dijk is een nagelstyliste uit Gouda. Ze heeft haar eigen succesvolle salon en helpt andere nagelstyliste om dit ook te bereiken. Daarvoor heeft ze het programma Nails4Profit bedacht. In 6 weken tijd zet je via online lessen een succesvolle salon op en je maakt ondertussen ook je ondernemingsplan. 

3 Skype sessies waren er nodig om deze ambitieuze onderneemster te sturen in het proces. Ze schreef op mijn advies de lessen helemaal uit. Ze ontvang van mij begeleiding waardoor ze snel keuzes kon maken. De pilot verliep smooth en de online omgeving was in no-time helemaal ingericht met tekst, vormgeving en audio. Andine de inhoud, VideoCursusOnline de rest. We installeerde webinarsoftware, maakte het webinar en Andine concludeerde al snel dat ze het super leuk vond. Een heel effectieve succesvolle samenwerking!

Voorbeelden

Online Academie

Reaco academie

Reaco academie is een online academie die gestart is vanuit een pilot versie. De pilot was zeer succesvol en resulteerde in een vervolg met een aanzienlijk hogere prijs. De training is bedoeld voor Agile analisten. VideoCursusOnline heeft Nicole geholopen de training te maken van pilot tot en met lancering. Ook de emailmarketing, salespagina’s, online academie, ebooken en ‘learning by design’-ontwerpen zijn door VideoCursusOnline ontworpen. 

Voorbeelden

Bedrijfswebsite

defietsjournalist.nl

Bram wilde van zijn hobby en zijn journalistiek werk zijn werk maken. Hiervoor is eerst een logo ontworpen, vervolgens de volledige branding in de vorm van kleuren, lettertypes, icoontjes en layout verzorgd. De teksten zijn van Bram (hij is journalist). Vervolgens zijn de producten bedacht en is de marketing verwerkt in de website. Dit alles in korte tijd, en nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Bram.

Voorbeelden

Online Academie

Art Academie

Annemiek van Atelier Aden heeft een online academie met vijf online training voor creatieven. Ook het logo, diverse ebooken en Facebookposts horend bij de online trainingen van Atelier Aden zijn door OnlineCursusWebsites ontworpen. 

Voorbeelden

Alles-in-één platform

coachcaro.nl

Carolina had al een logo. Daar is de totale branding (kleuren, foto’s, icoontjes, layout) bij verzorgd door VideoCursusOnline. De producten zijn samen bedacht, de teksten zijn verzorgd en de marketing is verwerkt in de website. Dit alles in nauwe samenwerking en sparring over de online onderneming van Carolina. In de website is ook een online leeromgeving met betalingssysteem geïntegreerd. In 2020 heeft Carolina haar online programma gemaakt met hulp van Onne en hiermee haar offline traject online gebracht. 

Onne ken ik al een aantal jaren. We hebben samen in een marketingcursus en Mastermind groep gezeten. Ik was daarom blij dat hij zijn video online cursus lanceerde want al jaren loop ik aan te hikken om de opdrachten die ik voor mijn klanten heb te digitaliseren. Ik wil ze graag hun opdrachten in een online omgeving laten maken. Intussen ben ik dat aan het doen. Ik ben nog niet klaar. Ik ben druk bezig. Onne zorgt ervoor dat ik ook wel bezig blijf. Als ik vastloop krijg ik direct feedback hoe kan ik verder. Als ik een vraag stel krijg ik vrij snel antwoord. Als ik een vraag heb over feedback voor de inhoud van de cursus omdat ik denk dat het niet zo werkt. Dan past hij dit ook direct aan. Ik ben super blij en ik hoop snel mijn training aan jullie te kunnen laten zien.

Carolina van Rooy

Loopbaancoach, CoachCaro

Onne heeft mijn online academy opgezet en twee e-books vormgegeven. Het ziet er echt prachtig uit. Onne is niet alleen een geweldige vormgever, maar luistert ook goed naar zijn klanten. Hij wilde dat ik blij was met zijn werk en bleef net zolang doorgaan totdat ik geen opmerkingen meer had.

Nicole de Swart

Requirements technieken expert, Reaco Academie

Heel prettig met Onne samengewerkt aan een aantal online modules voor Slachtofferhulp Nederland! Ik de inhoud, hij de creatieve visuele vormgeving.

Michelle Smelik

Trainer, Slachtofferhulp Nederland

Ik ben Bram de Vrind en ik maak media producties voor magazines en bedrijven over fietsen. Als journalist heb ik een goede en representatieve website nodig om mezelf in de kijker te spelen bij potentiële opdrachtgevers. Ik ben bij Onne terecht gekomen na een slechte ervaring bij een eerder opdrachtgever. Ik had al prettig met hem samengewerkt rondom mijn logo en visitekaartje. Ik verwachtte met name commitment van hem zodat we samen tot een goed resultaat zouden komen. Ik wilde dat Onne vanuit zijn expertise met eigen ideeen kwam. De website is in middels klaar en helemaal naar mijn wens. We hebben prettig samengewerkt rondom dit project. Ik heb zijn drive en creativiteit als prettig ervaren. Zijn creativiteit en gevoel voor design zijn echte talenten. Mijn verwachtingen zijn dan ook overtroffen. Ik raad Onne dan ook van harte aan als websitebouwer en vormgever. Aarzel niet, neem contact met hem op en je zult snel tot resultaten komen. Wil je het resultaat zien van de website die hij heeft gebouwd: neem een kijkje op www.defietsjournalist.nl.

Bram de Vrind

Journalist, De Fietsjournalist

Aangezien ik een online-academie wilde ontwikkelen voor mijn praktijk voor relatietherapie ben ik met Onne in zee gegaan.

Onne wist mij heel snel wegwijs te maken in de wereld van online-academies. Vanaf het begin coachte hij mij heel gericht: “wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn mijn doelen, wie is mijn target audience…” Coaching die ik nodig had om goede beslissingen te nemen. Onne is erg betrokken bij het proces, vraag regelmatig hoe het gaat en denkt mee. Geeft veel meer waarde dan ik verwacht had. Echt over delivery! Daarbij is Onne mij steeds meerdere stappen voor en bereid me elke keer goed voor op wat komen gaat. Ook leert hij me wat ik uit handen moet geven, en hoe ik mijn kennis juist kan uitbuiten op de gebieden waar mijn kracht ligt. Hij hielp me me comfortabel voor een camera voelen en hielp me me goed uit te drukken ondanks het gebrek aan publiek (en alleen een dode camera voor mijn gezicht).

Onne is een vakman met veel online kennis, erg creatief, super betrokken en het resultaat overtreft mijn verwachtingen!

Ferdinand Bijzet

Trainer, opleider, eigenaar Kempler Instituut Nederland, Relatie Herstel

Ik heb Onne leren kennen als bijzonder vriendelijk en behulpzaam, vakbekwaam en bijzonder creatief. Daarom is hij DE persoon waar je moet zijn wanneer je een online academie met trainingen wilt starten.

Karin van Toor

Pianocoach, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid i.o., Beter presteren is te leren, Musica EduArta

Ik was al een aantal jaren bezig met online marketing voor mijn bedrijf VolZicht. Ik ben heel blij met de coaching die ik van Onne heb gehad om van mijn chaos een mooi gestructureerd geheel te vormen. Daarnaast heeft hij me ook praktisch geholpen op verschillende punten. Hij heeft de layout van diverse webinars en ebooks vorm gegeven. En feedback gegeven op mijn website. En goede richting en feedback heb ik van hem ontvangen over mijn emailmarketing. Mijn bedrijf is er op vooruit gegaan, maar ik zelf ook. Ik heb nu echt duidelijk hoe ik mensen kan helpen binnen het aanbod dat ik heb. Dank je wel hiervoor.

Karin Hogenboom

Helpt mensen hoe je goed voor je ogen zorgt zodat ze goed zien zonder bril of lenzen op natuurlijke wijze., VolZicht

Onne heb ik ervaren als een deskundige die echt verstand van zaken heeft. Hij geeft uitleg op een heldere en vriendelijke manier. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik raad Onne zeker aan als je je wilt ontwikkelen met online programma’s. Dank Onne en tot een volgende keer !

Hanneke van den Berg

Psycho-social Therapist, Hanneke van den Berg Coach Counseling Training

Share This