fbpx

Dé Done-For-You service waardoor jij straks gegarandeerd een online cursus hebt

Jij de inhoud, ik de rest

Met deze service verlies je geen tijd. Je hebt je handen vrij om inhoudelijk met je klanten te werken. Je ontvangt een hoge kwaliteit online cursus die je keer op keer kunt verkopen.

Zet Onne aan het werk

Niet vrij, geen vrijheid, geen tijd! 

Veel ondernemers zijn gaan ondernemen omdat ze vrij willen zijn. Hun eigen uren indelen, werken met wie ze het liefste werken en bezig zijn met de inhoud van hun werk. Maar …… de werkelijkheid is wat weerbarstiger. Veel ondernemers werken super hard, maken veel uren om omzet te maken. En als een ondernemer ‘verplicht’ rust neemt komt er geen geld binnen en dat geeft voor vele onrust. Het ergste is nog het gevoel dat je door moet een geen alternatieve keuze lijkt te hebben. Ik schets hier een onaantrekkelijk en negatief beeld, maar….eerlijk. Herkenbaar? Zou jij het anders willen? Zou jij weer een keuze willen hebben? Wat zou je gaan doen? Zou je minder werken met meer liefde en rust? Zou je meer rusten? Zou je geld willen verdienen terwijl je niet fysiek werkt? Zou je meer vrije uren willen hebben? Of zou je ook met klanten willen werken die van ver buiten je fysieke omgeving komen?

De oplossing is eenvoudig: maak een of meer online producten van je kennis en vaardigheden.

Met een online product in je assortiment kun je meer mensen tegelijk in minder tijd helpen. Je hebt eenzelfde product dat je keer op keer verkoopt. Je kunt meer gaan verdienen in minder tijd. Je kunt geld verdienen terwijl je andere dingen aan het doen bent. Of je kunt eens heerlijk gaan rusten, ontspannen en tijd in jezelf of je gezin investeren.  

Maar wat gebeurd er bij veel ondernemers als ze besluiten een online product te gaan maken? 

Veel ondernemers die het idee hebben omarmt om een online product aan hun diensten toe te voegen willen meer impact, geld en tijdwinst creëren. Ze besluiten om dit product zelf te gaan ontwikkelen. Dat lijkt in eerste instantie goedkoop want er is veel informatie online te vinden. Door de vele mogelijkheden raken mensen echter snel overladen met tips, adviezen en soms onjuiste informatie. Ondertussen zijn ze al veel tijd aan het investeren maar hebben ze weinig concreet resultaat en dan opeens lopen ze vast in het technische stuk. Ze hebben geen efficiënte procedure, weten niet aan welke keuzes ze goed doen of raken ontmoedigd doordat de techniek zo stroef loopt. Gevolg: Jammer, balen, misschien wel frustratie en daardoor stagneert het proces en komt die online cursus nooit af. Grrrr. Dat kan anders.

De Done-For-You service zorgt ervoor dat jij kan doen waar jij zo goed in bent!

Wat is de Done-For-You service?

Het liefste doe je natuurlijk werk waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. In jouw geval zal dat zijn werken met je klanten, werken aan het oplossen van hun probleem. In mijn geval is dat niet anders. Ik werk letterlijk aan het oplossen van jouw probleem. Jij krijgt gedurende het hele proces coaching van mij zodat we een online cursus leeromgeving neerzetten met daarin een online cursus waar je klanten resultaten mee behalen en die je onbeperkt kunt vermarkten en verkopen

Persoonlijk vind ik het erg leuk en inspiratievol om met ondernemers te werken die andere mensen iets willen leren en zelf vooruit willen. Dat geeft mij energie. Mijn klanten zijn allemaal anders en willen hun eigen verhaal vertellen. Dit onderscheidend vermogen probeer ik naar boven te halen bij jou. Jouw klanten willen jouw uniekheid voelen en zien in jouw online cursus. De technische kant achter een online cursus is noodzaak. Voor veel ondernemers is de techniek een vervelend obstakel, waar ze liever niet mee bezig zijn. Voor mij is de techniek slechts een middel om je doelen te bereiken. De technische kant van de online cursus neem ik je compleet uit handen. Dit doe ik door je een WordPress online leeromgeving aan te bieden, het betalingssysteem te integreren, emailmarketing te implementeren en je eerste Facebookadvertentie met splitteststrategie op te zetten. Dit zodat jij geen tijd, zorg en omkijken hebt naar deze onderdelen. 

Ik bied je de kans om heel veel uren te besparen door gebruik te maken van de Done-For-You service. Dit is een service waarin we nauw samenwerken. We leren elkaar in 6 maanden tijd (of sneller) goed kennen. Aan de hand van mijn 7 stappen methode, ontwijken we de valkuilen en behalen we al snel succes. Ik zorg er met mijn coaching voor dat jij de juiste beslissingen neemt en dat ik de juiste input krijg van jou die ik nodig heb om mijn werk te doen. Jij kunt optimaal gebruik maken van mijn kennis over online cursussen, webdesign, online marketing, ondernemen en mindset. En ik zal de nodige tools opzetten, inrichten en koppelen met elkaar. Je staat er nooit alleen voor, ik sta naast je.

Zoals een klant van mij laatst zei:”Ik heb weer het gevoel dat ik een collega heb, dat is heel erg fijn.”

“Ik zocht hulp bij de techniek voor mijn online cursus en ik kreeg nog veel meer”

Online Cursus platform

Ik zet jouw WordPress online cursus leeromgeving, en alle benodigde pagina’s op. Alles visueel in jouw huisstijl. Je klanten ervaren een afleidingsvrije leerervaring. Hierdoor leren je klanten beter en bereiken ze het eindresultaat van de online cursus.

Promotie

Ik help je bij het vermarkten en verkopen van je online cursus. Je ontvangt begeleiding in het schrijven van de teksten van je verkooppagina. Ik richt je verkooppagina en email-funnels in en zet een Facebookadvertentie met splitteststrategie op. 

Grafisch ontwerp

Ik ontwerp jouw online cursus cursus materialen. Alle multimedia middelen die jij aanbiedt in je online cursus (video, audio en pdf) hebben straks dezelfde stijl. Jouw stijl. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en het vergroten van jouw autoriteitspositie.

Coachingtraject

Wij doorlopen in jouw tempo samen het programma ‘Een online cursus in 5 stappen’. We bespreken elke volgende stap. Je staat er nooit alleen voor! We zorgen ervoor dat je je ondernemersdoelen bereikt en kunt genieten van je online cursus(sen) 

Het online cursus proces kent 7 stappen

Stap 1 – Bepaal de ondernemersdoelen van je online cursus

Je begint met het bepalen van de doelen die je wilt bereiken met je online cursus. Na afloop je doelen evalueren helpt jou bij het runnen van je online onderneming. Je bepaalt de richting van je online cursus, de naam, de deadlines, de prijs, je doelen. Je ontvangt coaching van mij.

Stap 2 – Bepaal de (pilot)doelgroep

Bepaal je doelgroep (deze kan net iets anders zijn dan je live doelgroep) en vraag ze voor een pilot. Je interviewt de uitgekozen mensen, leert ervan en bepaald zo de outline van je online cursus. Je ontvangt coaching en hulp bij alle stappen van mij.

Stap 3 – Maak de opzet van je online cursus

Het is belangrijk om deelnemers betrokken te houden in elke stap van je online cursus. De online cursus goed voorbereiden is daarom essentieel voor succes. Weet jij al hoe je les gaat geven in je online cursus? Je gaat de pilot al verkopen, gaat aan het werk met je visie en schrijft de inhoud van je online cursus. Je ontvangt coaching van mij en hulp bij alle stappen van mij.

Stap 4 – Ontwerp de inhoud van je online cursus

Je hebt tools nodig om de online cursus ook echt te maken. Ook moet je weten of leren hoe die tools werken. Daarna kun je ze gaan gebruiken om de inhoud van je online cursus te maken. Je gaat keuzes maken welk multimediamiddel: video, audio, schrijven, visuele ontwerpen, opnames. Je ontvangt coaching van mij en ik ontwerp concreet de onderdelen die nodig zijn. Video’s neem je op met mijn hulp.

Stap 5 – De techniek en je onlinecursuswebsite

De techniek is niet iets waar veel mensen zich mee bezig willen houden. Je wilt je graag concentreren op werken met de inhoud van je online cursus en met je doelgroep. Je ontvangt coaching van mij en ik ontzorg je met een onlinecursusplatform, maak de verkooppagina, leg linken met je emailmarketingsoftware en betalingssysteem.

Stap 6 – Vermarkt en verkoop je online cursus

Je gaat nu je nieuwe online cursus op de markt brengen. Dit doen we op een gestructureerde manier met marketing strategieën die bij jouw stijl passen. We gaan kiezen uit diverse lancering technieken en implementeren deze. Je gaat nieuwe leads aantrekken en je mailinglijst vergroten en je gaat je online cursus verkopen. Je ontvangt coaching van mij en ik ontzorg je met een onlinecursusplatform, maak de verkooppagina, leg linken met je emailmarketingsoftware en betalingssysteem. Daarnaast zet ik een eerste Facebook advertentie met splitteststrategie op voor je online cursus, deze kun je zelf uitbreiden.

Stap 7 – Resultaten meten, evaluatie en aanpassen

Je gaat kijken welke resultaten je hebt behaald die je in stap 1 had bepaald. Je kijkt of je klanten met de online cursus de resultaten behalen die men had verwacht. Vervolgens ga je je online cursus, platform en marketing aanpassen aan je bevindingen. Je ontvangt begeleiding van mij en we ronden het programma af.

Zij volgde dit programma al en vertellen over hun ervaringen

Samen komen we verder!

Een klant van mij vertelt dit over mij ” Zijn kennis en ervaring is voor mij van onschatbare waarde waardoor mijn platform The Healthman tot stand is kunnen komen. Ik vind Onne zeer waardevol omdat hij moeite doet om mij te begrijpen en het online gebeuren daaraan aanpast om maximale voordelen uit te halen. Hij weet waarmee hij bezig is.

Eveneens een grote waarde is de service die Onne geeft. Is er een technisch probleem, Onne lost het direct op. Op dit vertrouwen kunnen rekenen is zeer waardevol voor mijn bedrijf. Bovendien weet onne mijn producten af te stemmen op de vraag van de klanten zelf en geeft hij mij inspiratie. “

Ik ben een kartrekker met overzicht, die zich erg makkelijk en goed kan inleven in de ondernemer en zijn/haar klanten. Daarnaast ben ik in staat om iets mooier en functioneler te maken. Deze talenten zet ik met heel veel plezier in voor jou. Mensen komen vaak eerst voor de techniek, maar merken al snel dat dit niet de hoofdreden is waarom ze bij mij komen. 😉 Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

Groet, Onne

Welk programma of service kies jij?

Kies het programma of de service die het beste bij jou past

"

Coachingstraject

"

Done-For-You service

I

Online programma

 • In je eigen tempo het traject ‘Maak zelf je online cursus in 7 stappen’ volgen. Bepaal zelf wanneer je de volgende stap gaat zetten. 
I

Coaching

 • 3 Persoonlijke coaching 1:1
 • 3 Online vragensessies om in een groep de vragen te behandelen die naar boven komen tijdens het maken van je online cursus
 • Onbeperkte e-mailondersteuning voor het stellen van vragen en ontvangen van antwoorden
I

Bonus

 • Bestaande klantenvoordeel mocht je toch meer hulp willen
 • De meest gedetailleerde online cursus afvinklijst
I

Techniek

 • Online cursus leeromgeving (na dit jaar € 99 per maand)
 • Online cursus omgeving inrichten
 • E-commerce winkel inrichten
 • Live cursusdagen ticketsysteem inrichten
 • Gratis weggever koppelen met marketingsoftware
 • Hosting met dagelijkse backups, updates en beveiliging
 • Eigen domein
I

Online programma

 • Je ontvangt het programma ‘Maak zelf je online cursus in 7 stappen’. We gebruiken de methodiek uit dit programma om het proces van het maken, ontwerpen, vermarkten en verkopen van je online cursus te doorlopen. 
I

Coachingtraject

 • 12 Persoonlijke coaching sessies 1:1
 • 3 Online vragensessies (Do-It-Yourself) om in een groep de vragen te behandelen die naar boven komen tijdens het maken van je online cursus
 • Onbeperkte e-mailondersteuning voor het stellen van vragen en ontvangen van antwoorden
 • Whatsapp / messenger toegang tot Onne 
 • Advies voor het combineren van je offline en online onderneming

 • Hulp bij het toepassen van de gekozen marketing strategieën

 • Ik leer je hoge kwaliteit video’s maken die je inzet in je online leeromgeving, online cursus en op social media
I

Marketing

 • Verkooppagina opzetten

 • Emailmarketingsoftware inrichten en koppelen leeromgeving
 • Emailmarketing Opt-in funnel inrichten

 • Eerste emailmarketing lancering funnel inrichten

 • Emailmarketing nieuwsbrief ontwerp

 • Facebookpixel instellen

 • Eerste Facebookmarketing advertentie inrichten

 • Facebookpagina inrichting
 • Begeleiding bij artikelen schrijven voor marketing
I

Grafisch ontwerp

 • Online cursus pagina’s vormgeven.

 • Multimediamiddelen* grafisch vormgeven

 • Gratis weggever (Opt-in) grafisch vormgeven

 • Certificaten en badges grafisch vormgeven

  *video’s exclusief

I

Bonus

 • Technische helpdesk voor je klanten zodat jij geen technische vraagstukken hoeft op te lossen. 

 • De meest gedetailleerde online cursus afvinklijst

Zij maakte gebruik van deze service en vertellen over hun ervaringen

Bepaal zelf je investeringswijze

Share This