fbpx

Jij richt je op de inhoud, ik verzet het werk voor jou

Jij hebt op korte termijn, zonder tijdverlies een eigen alles-in-één platform

IK ben een ‘tijdelijke collega’ in jouw bedrijf

 • Ik BOUW jouw alles-in-één platform
 • Ik COACH je in het maken van jouw prachtige online programma
 • Ik ONTWERP de multimediamiddelen van je online programma
 • Ik HELP BIJ DE PROMOTIE van je programma
 • Ik bied jou en je klanten het hele jaar een TECHNISCHE HELPDESK

JIJ

 • Jij levert de inhoud in de vorm van teksten en video’s aan ( waarin ik je begeleid 😁)

Coaches

Therapeuten

Trainers

Kennisondernemers

Influencers

Het proces dat we gaan doorlopen

Als we gaan samenwerken bepalen we in onze eerste contacten hoe jij wilt opschalen. Ik leer je kennen, verplaats me snel in jou en zorg ervoor dat je uiteindelijk een alles-in-één platform en een online programma krijgt waarmee jij je onderscheid en dat helemaal bij jou past. 

Meestal betekent dit dat ik zal starten met het neerzetten of implementeren van jouw (bestaande) stijl door het alles-in-één platform te gaan bouwen. Omdat jij de inhoud aanlevert zal ik aangeven wat we daar voor nodig hebben.

Ongeveer tegelijk zal jij onder mijn coaching starten met het inhoudelijk maken van je online programma. We bereiden ons voor op het uitvoeren van een pilot waarmee jij direct geld gaat verdienen. Vervolgens gaan we samen een proces in en hebben we regelmatig contact via Skype, Whatsapp / Messenger / Telefonisch / Live.

Het resultaat is een snel prachtig alles-in-één platform met een online leeromgeving. Dan is het tijd om de pilot te starten en jouw eerste online klanten in beweging te zetten. Jij houdt je bezig met het schrijven van de inhoud van je online programma en het werken met je klanten. Ik ga me concentreren op het neerzetten van de emailmarketing en het opzetten van de Facebookadvertenties. Als jij klaar bent met schrijven doe ik de technische inrichting van het online programma en kunnen we actie ondernemen in het vermarkten en verkopen van je online programma.

Als het alles-in-één platform live is verzorg ik het onderhoud en draai ik dagelijkse backups. Je klanten kunnen met hun technische vragen terecht bij mij zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Daarna ontvang je het eerste jaar een keer per maand 1 op 1 coaching, zodat jij jezelf aan mij kunt committeren en je altijd stappen blijft maken.

Mijn benadering

Persoonlijk vind ik het erg leuk en inspiratievol om met ondernemers te werken die andere mensen iets willen leren en zelf erg ambitieus zijn. Daar krijg ik weer energie van. Mijn klanten zijn allemaal anders en willen hun eigen verhaal vertellen. Dit onderscheidend vermogen probeer ik naar boven te halen bij jou.

Jouw klanten willen jouw uniekheid voelen en zien in jouw online cursus. De technische kant achter een online programma is noodzaak. Voor veel ondernemers is de techniek een vervelend obstakel, waar ze liever niet mee bezig zijn. Voor mij is de techniek slechts een middel om je doelen te bereiken. De technische kant van het alles-in-één platform en je online programma neem ik je compleet uit handen.

 

Zoals een klant van mij laatst zei:”Ik heb weer het gevoel dat ik een collega heb, dat is heel erg fijn.”

“Ik zocht hulp bij de techniek voor mijn online programma en ik kreeg nog veel meer”

Alles-in-één platform

Ik ontwerp en bouw jouw WordPress website met online cursus leeromgeving,  Je klanten ervaren een snelle website en een afleidingsvrije leerervaring. Hierdoor leren je klanten beter en bereiken ze het eindresultaat van je online programma.

Grafisch ontwerp

Jij levert de inhoud van je online programma. Ik ontwerp vervolgens alle multimedia middelen die jij aanbiedt in je online programma (video, audio en pdf). Dat zorgt voor een branded programma, een professionele uitstraling en het vergroten van jouw autoriteitspositie.

Promotie

Ik help je bij het vermarkten en verkopen van je online programma. Je ontvangt begeleiding in het schrijven van de teksten van je verkooppagina. Ik richt je verkooppagina en email-funnels in en zet een Facebookadvertentie met splitteststrategie op. 

Samenwerkingstraject

Om de website en het online programma te maken gaan we nauw samenwerken. Ik coach je om de keuzes te maken die bij jou passen. In jouw tempo doorlopen we de methode ‘Een online cursus in 7 stappen’. Ik breng je verder dan jezelf had gedacht.

Alles-in-één platform veel gestelde vragen

Waarvoor kan ik mijn Alles-in-één platform allemaal gebruiken?

Het Alles-in-één platform is een zeer flexibele WordPress website. De online leeromgeving is ons uitgangspunt. Je hebt ook een e-commerce winkel (voor online programma’s, evenementen en andere producten), live cursusdagen beheer, sociale samenwerking, algemene marketingtools en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om deze website uit te bouwen tot een volledig functionele bedrijfswebsite.

Kan ik deze website in mijn bestaande website krijgen?

Nee, het is wel mogelijk om in je bestaande website verwijzingen te maken naar deze website. Op deze manier kun je gebruik maken van je bestaande website en de online cursussen aanbieden in deze website. 

De website heeft een uniek framework en ik biedt de mogelijkheid om deze uit te bouwen naar een volledige bedrijfswebsite, zodat je toch maar één website nodig hebt.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, als deze domeinnaam nog niet gebruikt wordt op je eigen website. 

Hoe is de site gehost?

De hostingserver van VCO staat bij FlyWheel. Een zeer betrouwbare amerikaanse technische partij met veel medewerkers en know-how, zij zijn de technische backup van VCO. 

Kan ik mijn eigen plugins of thema installeren?

Je kunt je eigen plug-ins of thema niet gebruiken in deze website. Deze beperkingen zijn aanwezig om wijzigingen te voorkomen die kunnen leiden tot conflicten of verstoringen van je website. We hebben de website met Online leeromgeving zo ontworpen dat het de functies biedt die gedreven ondernemers nodig hebben (en deze functies kunnen evolueren).

Wordt het Alles-in-één platform gebackuped?

Ja, van het platform en alle inhoud wordt dagelijks een backup gedraaid. Dit is een inclusieve dienst van OnlineCursusWebsites. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn platform krijg?

We streven ernaar om je platform zo snel mogelijk op te leveren. Zodra dat is gebeurd, zijn er nog een paar extra stappen die we samen moeten zetten voordat de site kan worden gebruikt.

Hoeveel deelnemers kunnen er in mijn platform?

In jouw website is plaats voor 1 tot 10.000 deelnemers.

Kan ik mijn bestaande video's plaatsen in het Alles-in-één platform?

We adviseren om je video’s eerst te hosten op Vimeo of eventueel YouTube. Zolang je dat doet, is het laten zien van de video’s in je website een kwestie van een URL plakken in de editor.

Wat is er inclusief in het Alles-in-één platform?

Alles met betrekking tot het platform zelf is inbegrepen. Dit omvat de hosting, premium pluginlicenties, dagelijkse backups, onderhoud, CDN, SSL, proactieve beveiligingsmonitoring en meer. Alles wat nodig is om het platform te leveren en te ondersteunen, wordt verstrekt. 

Ondersteuning voor jouw klanten rondom technische problemen met inloggen, wachtwoord verloren of andere zaken op jouw platform wordt als BONUS aangeboden via de technische helpdesk.

Wat als ik zelf vastloop in het gebruik van mijn Alles-in-één platform?

Ondersteuning voor jou ontvang je door een een e-mail naar onne@videocursusonline.nl te sturen, er wordt altijd op korte termijn termijn gereageerd. Met veel klanten heb ik ook Whatsapp of Messenger contacten.

Hoe kan ik betalingen ontvangen op mijn platform?

Je kunt gebruik maken van Mollie als makkelijke en efficiënte betalingsoplossing. Dit zit ingebouwd in het Alles-in-één platform 

Is mijn Alles-in-één platform mobiel vriendelijk?

Jazeker, het platform is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel.

Wat betaal ik na het 1e jaar voor mijn platform?

Als je Alles-in-één platform helemaal is ingericht kun je aan het einde van het 1e jaar downgraden naar € 99 per maand. Dit wordt wel geadviseerd. Heb je dan nog hulp nodig dan kun je aanvullend 4, 8 of 18 uur ondersteuning inkopen.

Voor deze € 99 per maand ontvang je de hosting service.

 

Kan ik verhuizen met mijn Alles-in-één platform naar een ander?

Ja, dat kan. Je schaft onze dienst aan voor minimaal een jaar. Na dit jaar ben je vrij om naar een andere host te verhuizen.

Daarvoor bieden we je een plug-in om de site naar een andere host te verplaatsen. Merk wel op dat sommige platform specifieke aanpassingen zullen veranderen nadat alles verplaatst is.

Ik heb een onderneming opgebouwd rond transparantie en betrokkenheid. Het gros van mijn premium plug-ins wordt aangeboden in samenwerking met de hostingpartij en zijn ook vrij op eigen naam aan te schaffen.

Bij mij blijven kan natuurlijk ook. Ik bied kwaliteit en service.

Waarom samenwerken met Onne?

Simpel, omdat ik echt betrokken ben en je verder breng dan je zelf had bedacht!

Grafisch ontwerp veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestaande huisstijl gebruiken?
Een bestaande huisstijl gebruiken bij het inrichten van je Alles-in-één platform is goed mogelijk. Heb je nog geen eigen stijl dan gaan we deze samen ontdekken. We richten ons op de kleuren, de lettertypes, de stijl van de afbeeldingen en de toon van de teksten.
Ik of mijn vormgever ontwerp al mijn content, is dat geen probleem?

Jij weet het beste welke stijl exact bij je past. Als je al samenwerkt met een grafisch vormgever dan is het handig als deze de kleuren, de gebruikte lettertypes en de stijl van de afbeeldingen deelt zodat we deze kunnen gebruiken in de website. Dit met als doel dat alle content in dezelfde stijl naar buiten komt. 

Ontwerp je onbeperkt alles voor mij?

Nee, we ontwerpen de inrichting van je Alles-in-één platform en een eerste online cursus. Vervolg cursussen zijn tegen meerprijs. 

Wat ontwerp je voor ons?

Ik richt de pagina’s van het Alles-in-één platform in volgens jouw stijl. Denk dan aan de kleur van de knoppen, de gebruikte lettertypes, de afbeeldingen, de layout van de emails en de social media headers.

Jij schrijft de online cursus en neemt de video’s en audio’s op (met mijn hulp) en ik zorg voor het verdere ontwerp van deze multimedia middelen. Audio’s en video’s* worden bewerkt en in je Vimeo-account geplaatst. Alle pdf’s worden grafisch opgemaakt en zelfs e-mails komen in jouw stijl te staan. 

In alle content komen jouw stijlelementen naar voren zodat alle middelen eenzelfde professionele uitstraling hebben. 

* Video bewerken tegen meerprijs

Promotie veel gestelde vragen

Wat voor soort marketing middelen adviseer je in te zetten?

De middelen die ik adviseren om in te zetten om je potentiële klanten te bereiken zijn een Facebookbedrijfspagina, Facebook advertenties, emailmarketing en bloggen. Daarnaast begint de eerste lancering al tijdens het opzetten van je pilot groep. Ik help je daar actief mee.  

Welke emailmarketing software adviseer je?

De emailmarketingsoftware die ik adviseer voor het bereiken van je potentiële klanten en klanten is Active Campaign. Hiermee kun je de beste funnels bouwen en je klanten bedienen. 

Ik wil zelf mijn emailmarketing inrichten, kan dat?

Ja, en je kunt ook nog om advies vragen. Ik heb jaren ervaring met online emailmarketing gericht op online cursussen. 

Wat doe jij aan de emailmarketing?

Ik richt een aantal emailfunnels in om je potentiële klanten bekend te maken met je content en om aan een relatie met jou te werken. 

Wat doe jij aan de Facebook advertentie?

Facebook advertentie moeten goed gestructureerd worden voorbereid. Ik zet de eerste advertentie op en biedt je een splitteststrategie voor het vervolg. Dit zodat je het eventueel zelf kunt herhalen. Ik begeleidt je bij het opzetten van teksten en afbeeldingen voor die eerste advertentie. 

Vervolg Facebook advertenties tegen meerprijs. 

Help jij met het lanceren van mijn online cursus?

Door mijn jaren ervaring heb ik een aantal effectieve lanceringen tot mijn beschikking. Deze zet ik in om jouw online cursus te vermarkten en te verkopen. Ik leg de koppelingen tussen het Alles-in-één platform, de emailmarketingsoftware en eventueel Facebook.

Samenwerkingstraject veel gestelde vragen

Kan ik de coaching los inkopen?

Ja, de coaching is een exclusief dienst en is ook bestemd voor klanten die enkel de coaching willen ontvangen.

Hoe ziet de coaching eruit?

Na aanschaf van de website hebben we een ontspannen gesprek waarin we elkaar leren kennen. We inventariseren wat er nodig is voor jou. Vervolgens hebben we het gedurende het hele jaar contact via mail, telefoon, Whatsapp, Messenger of Skype. 

Jij doorloopt het coachingprogramma aan de hand van een online cursus. Ik ben beschikbaar voor jou. 

Moet ik gebruik maken van de coaching?

Nee, misschien heb je geen behoefte aan begeleiding of heb je al ervaring met het proces van idee naar uitvoering. Wel hebben we contact om je Alles-in-één platform in te richten en elkaar te voorzien van informatie. Belangrijk is in ieder geval dat je ervaart dat je er niet alleen voor staat. 

Wat is er inclusief?

In de coaching ontvang je de complete 7 stappen methode die is ontworpen op basis van onderzoek en jaren ervaring met tientallen klanten. Deze 7 stappen methode is de rode draad in het online cursus maken proces. 

Daarnaast stemmen we ook veelvuldig de grafische ontwerpen en online marketingstrategieen af. 

Als je wilt kun je ook zelf leren hoe je zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren in je Alles-in-één platform. Ik leer je dit graag tijdens de coachingssessies.

Zij ontvingen de ontzorgservice en vertellen over hun ervaringen

de ontzorgservice

Samen komen we verder!

Een klant van mij vertelt dit over mij ” Zijn kennis en ervaring is voor mij van onschatbare waarde waardoor mijn platform The Healthman tot stand is kunnen komen. Ik vind Onne zeer waardevol omdat hij moeite doet om mij te begrijpen en het online gebeuren daaraan aanpast om maximale voordelen uit te halen. Hij weet waarmee hij bezig is.

Eveneens een grote waarde is de service die Onne geeft. Is er een technisch probleem, Onne lost het direct op. Op dit vertrouwen kunnen rekenen is zeer waardevol voor mijn bedrijf. Bovendien weet onne mijn producten af te stemmen op de vraag van de klanten zelf en geeft hij mij inspiratie. “

Ik ben een kartrekker die overzicht heeft in wat je nodig hebt én die zich makkelijk en goed kan inleven in jouw en je klanten.  Daarnaast ben ik in staat om iets mooier en functioneler te maken. Deze talenten zet ik met heel veel plezier in voor jou. Mensen komen vaak eerst voor de techniek, maar merken al snel dat dit niet de hoofdreden is waarom ze bij mij komen. 😉 Ik help jou graag verder dan jezelf had bedacht!

Warme groet, Onne

Dit krijg je bij Dé ontzorgservice !

Hét alles-in-één platform
 • Alles-in-één platform (na het 1e jaar € 99 per maand)
 • Online cursus leeromgeving inrichten
 • E-commerce winkel inrichten
 • Live cursusdagen ticketsysteem inrichten
 • Gratis weggever koppelen met marketingsoftware
 • Hosting met dagelijkse backups, updates en beveiliging
 • Eigen domein
Samenwerkingstraject
 • 12 Persoonlijke coaching sessies 1:1
 • Onbeperkte e-mailondersteuning voor het stellen van vragen en ontvangen van antwoorden
 • Whatsapp / messenger toegang tot Onne
 • Advies voor het combineren van je offline en online onderneming
 • Hulp bij het toepassen van de gekozen marketing strategieën
 • Ik leer je hoge kwaliteit video’s maken die je inzet in je online leeromgeving, online cursus en op social media
Grafisch ontwerp
 • Online cursus pagina’s vormgeven.
 • Multimediamiddelen* grafisch vormgeven
 • Gratis weggever (Opt-in) grafisch vormgeven
 • *video’s exclusief
Promotie
 • Verkooppagina opzetten
 • Emailmarketingsoftware inrichten en koppelen leeromgeving
 • Emailmarketing Opt-in funnel inrichten
 • Eerste emailmarketing lancering funnel inrichten
 • Emailmarketing nieuwsbrief ontwerp
 • Facebookpixel instellen
 • Eerste Facebookmarketing advertentie inrichten
 • Facebookpagina inrichting
 • Begeleiding bij artikelen schrijven van artikelen voor marketing
Online programma
 • Je ontvangt het programma ‘Maak zelf je online cursus in 7 stappen’. We gebruiken de methodiek uit dit programma om het proces van het maken, ontwerpen, vermarkten en verkopen van je online cursus te doorlopen. 
BONUS
 • Technische helpdesk voor je klanten zodat jij geen technische vraagstukken hoeft op te lossen.
 • De meest gedetailleerde online cursus afvinklijst

Zij ontvingen de ontzorgservice en vertellen over hun ervaringen

Share This