Jouw eigen online onderneming opzetten is eenvoudiger dan je denkt!

door

Onne Kierkels
meer mensen bereiken

Hallo daar, toekomstige online ondernemer! Voel je je overweldigd bij het idee van het starten van een online business, vooral als technologie niet je sterkste punt is? Geen zorgen, je bent niet alleen. Hier zijn wat handige tips om je te helpen je eigen online onderneming op te zetten, zelfs als techniek je doet duizelen:

  1. Begin met onderzoek: Duik in de wereld van online bronnen. Er zijn platformen zoals WordPress en Wix die het supermakkelijk maken om je eigen website te bouwen.
  2. Kies jouw platform: Wat past bij jou? Kijk naar gebruiksgemak, kosten, en hoe je het kunt aanpassen aan jouw stijl.
  3. Team up: Niet zo technisch? Schakel experts in voor webdesign, copywriting, of marketing. Of bekijk onze Ontzorgservice!
  4. Gebruik simpele tools: Kies voor eenvoudige, gebruiksvriendelijke tools voor zaken als e-mailmarketing en boekhouding.
  5. Vraag om hulp: Loop je vast? Vraag om hulp. Of het nu gaat om technische ondersteuning of strategisch advies, je hoeft het niet alleen te doen.

Ja, het is een flinke klus, maar met de juiste aanpak en tools kan ook jij een succesvolle online onderneming opzetten. En onthoud: het is helemaal oké om niet alles te weten. Vraag hulp, blijf leren, en omring je met de juiste mensen en middelen. Focus op je kernboodschap en onderscheid je van de rest. Met de juiste strategie groeit jouw online business voor je het weet!

Heb je vragen of wil je sparren? Plan gerust een gesprek in. Ik ben er voor je!

Groetjes, Onne

Je las een blog van Adviespraktijk OCW
Reageren mag altijd door een email te sturen en delen mag ook.

Wat ook mag, is doorklikken naar de diensten op de website:

De diensten:

  • Ontzorgservice Hét jaartraject waarin ik je concreet adviseer en ontzorg bij het opzetten van je onderneming.
  • Alles-in-één website voor je online cursussen, e-commerce en evenementenbeheer
  • Advies & Coaching Op maat programma aan de slag met jouw positionering, marketingboodschappen, aanbod, teksten en nog veel meer tips, tricks, templates….

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor een 1:1 gesprek

Ontdek 3 manieren waarop je online programma het verschil maakt in je bedrijf

Ben jij die ambitieuze ondernemer? Ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden.