fbpx
Ondernemer, in welke situatie bevindt jij je nu?

Ondernemer, in welke situatie bevindt jij je nu?

De ene ondernemer is de andere niet 

In welke onderstaande situatie herken jij jezelf?

Situatie 1: De kans bestaat dat je al een leider bent en de status van autoriteit op jouw gebied hebt verkregen. Dat merk je omdat je al goed betaald krijgt voor je kennis en ervaringen. Misschien ben je wel een coach, spreker, consultant of vechtsportinstructeur met een goed inkomen om van te leven. Maar zit je vast in je tijd. Je wilt misschien meer mensen helpen dan je nu persoonlijk kunt of wilt gewoon meer verdienen dan je nu doet. 

Situatie 2: Het kan ook zo zijn dat je een baan hebt en daarnaast heel veel kennis en ervaring hebt opgedaan omdat je helemaal bent geïnteresseerd in een specifiek onderwerp. Je bent zoveel met dit onderwerp bezig geweest dat je jezelf best super ervaren mag noemen. Je bent bijvoorbeeld enorm kundig in piano spelen en speelt in galeries en exposities. Je weet exact om mensen emotioneel te raken met je muziek en krijgt vaak verzoeken om te spelen of om je vaardigheden over te brengen. Mensen vragen of je jouw muziek online beschikbaar hebt gemaakt of willen graag technieken van je leren. Maar je hebt geen idee hoe je dit online moet aanpakken. 

Situatie 3: Je leeft voor je onderwerp en dit is een ware passie van jou. Je bent ondertussen ook een echte expert geworden en mensen herkennen je van jouw onderwerp. Niet iedereen heeft door dat dit jouw werk is en helaas betaald zich dit dan ook nog niet uit in harde euro’s. Je bent veel bezig met je onderwerp, blogt je suf of je spreekt video’s in op YouTube omdat iemand je ooit heeft verteld dat je hier geld mee kunt verdienen. Maar ondertussen merk je dat je niet verdient wat je wilt verdienen en dat je niet het aantal mensen bereikt dat je wilt bereiken. Je wilt dus effectiever bezig zijn maar hoe?

Situatie 4: Jouw hobby heeft je altijd bezig gehouden en je hebt zoveel kennis en ervaring opgedaan dat je hier mensen de eerste stappen mee kunt laten zetten. Nee, je weet het dat je nog geen expert bent maar je hebt de passie en kennis om mensen de eerste stappen op dit onderwerp te laten zetten. Maar online je passie en kennis delen is helemaal nieuw voor jou dus je weet niet waar te starten.

Elke situatie biedt kansen

Als één van bovenstaande situaties herkenbaar is, dan heb ik goed nieuws voor je. Elke hierboven beschreven situatie biedt namelijk kansen om (extra) geld te verdienen met jouw kennis en vaardigheden. Of je nu een expert bent of (nog) niet, als je over een bepaald onderwerp meer weet dan anderen kun je daar een online cursus over maken. Bovendien vergroot een online cursus je expert positie in de ogen van je potentiële klanten. Het aller-aller belangrijkste voor succes op jouw gebied, ongeacht de situaties waarin je zit, is dat je kiest om waardevol te zijn voor je klanten. Dat is ook altijd mijn uitgangspunt. De deelnemers van je online cursus waarderen een super goed product waarmee ze super resultaten behalen. Dit is de echte waarde van je online cursus. 

Dus: herken jij je in één van bovenstaande typen ondernemers? Lijkt het je leuk om een online cursus te hebben? Maar wil je wel bezig zijn met de inhoud maar niet/minder met de techniek die erbij komt kijken? 

Graag bespaar ik jou heel veel tijd, energie en geld door je bekend te maken met onlinecursuswebsites.nl. Dit is één platform voor je online cursussen, e-commerce en trainingsdagen administratiebeheer. Een krachtige alles-in-een oplossing geheel in te delen naar jouw eigen voorkeuren. Een platform dat speciaal ontwikkeld is voor de ondernemer die zijn of haar waardevolle kennis en vaardigheden wil delen met veel klanten.

Ik vind het leuk om samen de kansen te bespreken voor jouw onderneming. Dus direct contact opnemen mag ook altijd! 

Creatieve groet,

Onne

VCO & onlinecursuswebsites.nl 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This