Hoe krijg jij meer omzet, meer vrije tijd en meer klanten?

door

Onne Kierkels
meer omzet, meer vrije tijd en meer klanten

Hey daar, ambitieuze ondernemer! Wil je meer omzet, meer vrije tijd, en meer klanten? Het antwoord is simpeler dan je denkt: wees authentiek (leer in dit artikel waarom) en start met het verkopen van online programma’s die écht werken.

Voel je de pijn van te veel uren werken zonder de gewenste resultaten? Laten we die pijn omzetten in succes! Bedenk dat klanten vaak eerst online zoeken naar oplossingen. Net als een eekhoorn op zoek naar nootjes, zijn niet alle informatiebronnen even waardevol of makkelijk te vinden.

Stel je voor, je bent een Ayurveda-therapeut en wilt jouw kennis online delen. Hoe voeg je waarde toe aan je diensten zodat mensen graag betalen? Het gaat niet alleen om wat je aanbiedt, maar ook om hoe uniek en authentiek jij bent. Jouw persoonlijke verhaal, jouw benadering, en jouw ervaring maken het verschil.

Mensen betalen niet alleen voor jouw diensten, maar ook voor de connectie met jou. Wil je jouw plek in de online wereld claimen? Overweeg dan om je aanbod uit te breiden met een online programma. En ik kan je helpen! In een 45-minuten durende 1-op-1 sessie ontdek je drie strategieën die je online programma laten uitblinken. Twijfel niet langer en laten we samen jouw online plannen bespreken. Meld je aan via deze link.

Tot snel!

Creative groet, Onne

Je las een blog van Adviespraktijk OCW
Reageren mag altijd door een email te sturen en delen mag ook.

Wat ook mag, is doorklikken naar de diensten op de website:

De diensten:

  • Ontzorgservice Hét jaartraject waarin ik je concreet adviseer en ontzorg bij het opzetten van je onderneming.
  • Alles-in-één website voor je online cursussen, e-commerce en evenementenbeheer
  • Advies & Coaching Op maat programma aan de slag met jouw positionering, marketingboodschappen, aanbod, teksten en nog veel meer tips, tricks, templates….

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor een 1:1 gesprek

Ontdek 3 manieren waarop je online programma het verschil maakt in je bedrijf

Ben jij die ambitieuze ondernemer? Ga 45 minuten met mij in gesprek over je plannen om je diensten online te gaan aanbieden.